Ko posljednji pobjednik 119

1. Ahahahahahhaha, buri, baš me lepo nasmeja, pored sve muke! :)))

Ma jesam, forgeta, ne volim ja ništa da trljam na ruke, a ovo neki tanji teksas, pa ko velim, neće joj biti ništa, kad ono... Msm, nosiva je ona i dalje, ali malo se pomerile granice i tako... :)

2. Ma, to je važno, možeš i dalje da je nosiš, za leto ti duža i ne treba ;)

3. iz natant izbija ogromno iskustvo...

4. Razgazi se teksas :))), a i taman da se ne pentraš na štikle.

5. Hm... Pa ono, može biti da si u pravu... :))
    Šta ima kod vas?

6. Ljuta bombona i ledena voda! Ludilo!!!

7. Ja čekam cimerku da idemo na ručak, gladna sam :)

8. natnat, u štikle mi ne diraj. Ima da se pentram kad mi se oće! :))

A problem i nije baš u tome što je kratka, već što me malo zateže oko vrata. Bemliga, nije bila do zemlje ni kad sam je uzela. :)

9. Kakva je bre to haljina koja steže oko vrata?
    Daj nekom krojaču da ti napravi veći izrez...ono, malo dekolte i to...

10. Ahahaha, natnat, pa ne mož' svaka da bude s dekolteom. Mora malo da promenim ritam. :)) A i šta će mi sad dekolte, kad se skratila. Jedino d'idem u Amsterdam. :)

11. Onda je precvikaj na pola i napravi suknjicu i topić.

12. Jedino d'idem u Amsterdam. :)

dođi u mrkonjić

13. Ne može, natnat, ni tako. Od čega da napravim top kad nema leđa. Napred ima rajsfešlus, a oko vrata ima onu tanku kragnu koja se kopča sa dve nitne. Zato me zateže, kad moram da je spustum da mi kukovi budu na kukovima. :)

buri, što? Jel dobra zarada? :)))

14. kako što??? klikni na link, pa pogledaj malo... jemeliga... nije ko u amsterdamu, al' dobro je... ima krajišnika kol'ko oš...

15. :))) Znam ja, buri, da ti mene zoveš na druženje, nego se šalim. :)
    A to što nije ko u Amsterdamu... Ja ionako više volim naše krajeve.
    Jel sama, ili da vodim pojačanje? Msm... ako vas ima više...Nisu ni moje žene za baciti. A mogu i popiti, pa da vidiš. :))

16. povedi... ima da vas dočekamo ko vaslja... a i biće cuge, ima da teče u potocima...

sad moram paliti, vidi ti to sa tim svojim curama, pa javi :)

ajd vozdra

17. Ae, buri... PozZ :)

Natnat, šta je bombastično???

18. Gola leđa, nitne...

19. Aaam, to... Pa... Hm... Da.... :)))

Inače, bila sinoć na jednom diiivnom nastupu, i konačno slučajno otkrila kako se ove kraljice zovu! Sad ih vrtim sva oduševljena! :))
    http://www.youtube.com/watch?v=K_MDcb9k3sk&feature=related

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.