Ko posljednji pobjednik 119

1. Ahahahahahhaha, buri, baš me lepo nasmeja, pored sve muke! :)))

Ma jesam, forgeta, ne volim ja ništa da trljam na ruke, a ovo neki tanji teksas, pa ko velim, neće joj biti ništa, kad ono... Msm, nosiva je ona i dalje, ali malo se pomerile granice i tako... :)

2. Ma, to je važno, možeš i dalje da je nosiš, za leto ti duža i ne treba ;)

3. iz natant izbija ogromno iskustvo...

4. Razgazi se teksas :))), a i taman da se ne pentraš na štikle.

5. Hm... Pa ono, može biti da si u pravu... :))
    Šta ima kod vas?

6. Ljuta bombona i ledena voda! Ludilo!!!

7. Ja čekam cimerku da idemo na ručak, gladna sam :)

8. natnat, u štikle mi ne diraj. Ima da se pentram kad mi se oće! :))

A problem i nije baš u tome što je kratka, već što me malo zateže oko vrata. Bemliga, nije bila do zemlje ni kad sam je uzela. :)

9. Kakva je bre to haljina koja steže oko vrata?
    Daj nekom krojaču da ti napravi veći izrez...ono, malo dekolte i to...

10. Ahahaha, natnat, pa ne mož' svaka da bude s dekolteom. Mora malo da promenim ritam. :)) A i šta će mi sad dekolte, kad se skratila. Jedino d'idem u Amsterdam. :)

11. Onda je precvikaj na pola i napravi suknjicu i topić.

12. Jedino d'idem u Amsterdam. :)

dođi u mrkonjić

13. Ne može, natnat, ni tako. Od čega da napravim top kad nema leđa. Napred ima rajsfešlus, a oko vrata ima onu tanku kragnu koja se kopča sa dve nitne. Zato me zateže, kad moram da je spustum da mi kukovi budu na kukovima. :)

buri, što? Jel dobra zarada? :)))

14. kako što??? klikni na link, pa pogledaj malo... jemeliga... nije ko u amsterdamu, al' dobro je... ima krajišnika kol'ko oš...

15. :))) Znam ja, buri, da ti mene zoveš na druženje, nego se šalim. :)
    A to što nije ko u Amsterdamu... Ja ionako više volim naše krajeve.
    Jel sama, ili da vodim pojačanje? Msm... ako vas ima više...Nisu ni moje žene za baciti. A mogu i popiti, pa da vidiš. :))

16. povedi... ima da vas dočekamo ko vaslja... a i biće cuge, ima da teče u potocima...

sad moram paliti, vidi ti to sa tim svojim curama, pa javi :)

ajd vozdra

17. Ae, buri... PozZ :)

Natnat, šta je bombastično???

18. Gola leđa, nitne...

19. Aaam, to... Pa... Hm... Da.... :)))

Inače, bila sinoć na jednom diiivnom nastupu, i konačno slučajno otkrila kako se ove kraljice zovu! Sad ih vrtim sva oduševljena! :))
    http://www.youtube.com/watch?v=K_MDcb9k3sk&feature=related

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.