Ko posljednji pobjednik 119

1. Ne mogu YT na poslu, ali pogledaću kod kuće. Odakle su ove frajle?

2. Ta iz Novoga Sada. :)
    E, a mnogo su dobre... Ja se razduševila kad sam prvi put čula...

3. Verujem, baciću uvce večeras :)

4. Baci, baci... :)
    Nego, znaš šta... Ja kad sam počela da se motunjam po forumu a nisam počela sa tobom da komuniciram, imala sam neki trip da je iza tog nika tetkica od pedesetak i kusur, radi u nekoj kancelarijici u državnoj firmi i nosi dugačke suknje i one gadne cipele. I, da... Mala je i punačka! :)))
    Bože, kako je dobro znati da uvek možeš da se osloniš na intuiciju!

5. Jacka, ja sam odslušala, meni ovo bolje od originala :)) I ja ću večeras sa drugaricom na neke koncerte po gradu, mada ne znam gde ćemo, ona kaže da ima svuda po centru :)

6. E ne bih znala... Ja se sinoć naslušah tamburaša što nisam u životu! Nisam ih obožavatelj, ali juče mi nisu smetali. :)
    Dobro, ova mi nije bolja od originala, ali od Poker Face su napravile pesmu i po! Sve je bolje od one pojave...

7. Da, verujem, u pravu si :))

8. Jbt, šta je s ljudima pa su onako katastrofalno ocenili ovu RDovu definiciju.

9. pobeda!zakljucavaj!

10. Vidi ga ovaj! Samo tako upadne, pa odma bi da se upiše zlatnim slovima! Mršte! :))))

11. Ma, džabe, neće da pobedi :))

Ne znam, ja dadoh plus...

12. Pobeda za stara dobra vremena...

13. E,malo da se upišem u knjigu gostiju i ja,pa da bežim :)

14. I šta bi sad, još da pobediš? :)

15. Da l' vidiš kakav sam nezajaz?
    Sve bih ja -i jare i pare! :)

16. Biraj... jare ili pare?

17. A volem oboje.
    Rekoh ti da sam pohlepna! :)P

18. Hm... pa dobro, ovaj put uzmi oba... ako možeš :)

19. E,hvala,baš si slatki. :))
    (DedaBajovski se smeje sebi u bradu)

20. ВРАТИОООООООООООО СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.