Baci, baci... :)
Nego, znaš šta... Ja kad sam počela da se motunjam po forumu a nisam počela sa tobom da komuniciram, imala sam neki trip da je iza tog nika tetkica od pedesetak i kusur, radi u nekoj kancelarijici u državnoj firmi i nosi dugačke suknje i one gadne cipele. I, da... Mala je i punačka! :)))
Bože, kako je dobro znati da uvek možeš da se osloniš na intuiciju!
Jacka, ja sam odslušala, meni ovo bolje od originala :)) I ja ću večeras sa drugaricom na neke koncerte po gradu, mada ne znam gde ćemo, ona kaže da ima svuda po centru :)
E ne bih znala... Ja se sinoć naslušah tamburaša što nisam u životu! Nisam ih obožavatelj, ali juče mi nisu smetali. :)
Dobro, ova mi nije bolja od originala, ali od Poker Face su napravile pesmu i po! Sve je bolje od one pojave...
Ne mogu YT na poslu, ali pogledaću kod kuće. Odakle su ove frajle?
Ta iz Novoga Sada. :)
E, a mnogo su dobre... Ja se razduševila kad sam prvi put čula...
Verujem, baciću uvce večeras :)
Baci, baci... :)
Nego, znaš šta... Ja kad sam počela da se motunjam po forumu a nisam počela sa tobom da komuniciram, imala sam neki trip da je iza tog nika tetkica od pedesetak i kusur, radi u nekoj kancelarijici u državnoj firmi i nosi dugačke suknje i one gadne cipele. I, da... Mala je i punačka! :)))
Bože, kako je dobro znati da uvek možeš da se osloniš na intuiciju!
Jacka, ja sam odslušala, meni ovo bolje od originala :)) I ja ću večeras sa drugaricom na neke koncerte po gradu, mada ne znam gde ćemo, ona kaže da ima svuda po centru :)
E ne bih znala... Ja se sinoć naslušah tamburaša što nisam u životu! Nisam ih obožavatelj, ali juče mi nisu smetali. :)
Dobro, ova mi nije bolja od originala, ali od Poker Face su napravile pesmu i po! Sve je bolje od one pojave...
Da, verujem, u pravu si :))
Jbt, šta je s ljudima pa su onako katastrofalno ocenili ovu RDovu definiciju.
pobeda!zakljucavaj!
Vidi ga ovaj! Samo tako upadne, pa odma bi da se upiše zlatnim slovima! Mršte! :))))
Ma, džabe, neće da pobedi :))
Ne znam, ja dadoh plus...
Pobeda za stara dobra vremena...
E,malo da se upišem u knjigu gostiju i ja,pa da bežim :)
I šta bi sad, još da pobediš? :)
Da l' vidiš kakav sam nezajaz?
Sve bih ja -i jare i pare! :)
Biraj... jare ili pare?
A volem oboje.
Rekoh ti da sam pohlepna! :)P
Hm... pa dobro, ovaj put uzmi oba... ako možeš :)
E,hvala,baš si slatki. :))
(DedaBajovski se smeje sebi u bradu)
ВРАТИОООООООООООО СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ