Ko posljednji pobjednik 119

1. Nema bržije od mene!

2. Vidi je, opajdara...:)

3. Hehehehe,jok-spavala sam popodne,pa sad blejim ovde :))

4. A muške članove porodice si poslala na spavanje? ;))

5. Kriva sam-šta da kažem :)
    Jedan spava kod babe,a drugi gleda neki boks :))

6. Aha... :) Ja sama, cimerke otišle kući... Dosadno mi, nemam s kim da pričam :)

7. Uuuu,super-malo spejsa samo za tebe! :))
    Sad možeš da uživaš kako ti volja!
    Da piješ vodu iz flaše,da jedeš keks u krevetu,da ne pereš sudove odmah nego tek sutra,da slušaš muziku koju samo ti voliš,da ne nameštaš krevet...ihaaaj! :))

A za spiku ti je Vuka uvek tu :)

8. Vidiš, sad kad mi predočiš sve te prednosti samoće, i nije mi tako loše :)) Tačno, neću da perem sudove, mogu i sutra! :))

9. Pa,narafski!
    Jedno je super provedena samoća,a drugo usamljenost :))

Mogućnosti su ti nebrojene! :))

10. Da, u pravu si :)) Dobro, ovako je do utorka, posle imam društvo ;)

11. Ne sećam se kad sam poslednji put ovako kasno bila na Vuki,a spava mi se, a istovremeno neću didem odavdi,tako mi je lepo :))

12. Verujem ti :) Meni se ne spava, mada bi ujutru trebalo da ustanem u 8, hoće drugarica da idemo na trčanje po šumi, ali mislim da ću je ubediti da to bude šetnja, eventualno brzo hodanje :))

13. E,lepo. :)
    Ti onako,podlo,ponesi sokić i dva sendviča,pa je ubedi da napravite piknik,a trčanje ..pa,uvek će biti tu neki autobus za kojim ćete morati da potrčite :))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.