Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
zdraus... evo me opet u kraju starom,pijem i pjevam sa istim žarom...
buri... vratio se ti... :)
aha... iš'o gledati streetball, ali teško sranje... samo neka dječurlija, nijedne ozbiljne ekipe
Ja gledala "Talenat",e kako sam se iznervirala...
Jel? A što ti hmčeš na moju eventualnu selidbu? :)
što gogo? ja moram gledati reprizu...
jest jacko... neću ići gledati polufinale i finale...
ja sam hmko na inzvarendan dan... :)
Pa,nije pobedio ni jedan od mojih favorita!Bljah.
Gogo, što se nerviraš zbog toga? :/
A što buri? Misliš da neće doći, a? :((((
ja sam mislio da će pobijediti brat i sestra muzičari...
ma jok jacka, doći će, mada nikad se ne zna
nego ja pomislio na svadbu :)
Ono dvoje s plavim očima? Msm da sam njih videla jednom...
A, ta svadba... Neka toga... Ja bih prvo da se odselim 'nako, sebe radi! Posle će da zovemo muziku! :)))
Провалио сам да сам опако оронуо ........ физички ...... ццц ......
valjda na sajtu ima neka grupa muzičara, da ti daju popust...
i ja kontam da je najbolje da se djeca odsele od svojih roditelja što prije...
Ma, buri, ja sam otišla sa četrnaest, petnaest... Ali sam se vratila. :/ I sad tako... Živim da odem opet... :)
A, L@ki, majku mu, gde onakva gromada da orone... C,c,c... Gre'ota... :)
A za te muzičare... Nije loša ideja... :))
No, odoh vam sad... Ae pozZ! :)))
Pobedaaa!!!! ^^
Čija?
ima li koga?
Ima mene, ali idem sada na neki mini kolegijum, vraćam se brzo.
Malo ja!
Мало лево па десно ...