Ko posljednji pobjednik 119

1. Ohoho, svidža mi se što je živnula tema. Jutros sam se zabrinula bila... :)

2. Mislim,može li se sve to drugačije opisati? :/

3. Pazi,imaš dva načina da potaneš poznat:
    1.Da radiš nešto enormno dobro(teži način)
    2.Ili da radiš nešto ne toliko loše,ali nešto što nije za javnost i što nije kvalitet(to može svak).

4. + za ovo drugo da te puste u medije... Ima koliko oces ljudi koji rade svoj poso lose, pa ipak nisu poznati :)

5. Jbt,zamisli da svi oni postanu poznati!!
    Kuku!

6. malo mi muka sad...

7. Od one slatkoce, a? :)

8. A da..ja ne volEm slatko,šta da ti kažem :)

9. Ajmo, ko pobeđuje, nek' se javi! :))

10. Sta se javljas Gogo :)

11. Da te nadglasam,Remo! :)

Ipak si ti čova sa specifičnom bojom glasa-mora' se potrudim :)

12. Bojom? Kojom bojom? :)

13. Ae,ne teraj me sad da preturam po JuĆubu da tražim onaj klip sa "I'm gonna catch you".. :))

14. Jeste zaspali? Jel mogu da pobedim uz zvuke tišine??? :))

15. Evo! :)
    Što, jel me neko tražio? :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.