Prijava

Да, у оно "Зезање"!
:)))

Хаха, не буди милицозан :)
Ја Џимија волим, иако он не схвата да је ово један интернет сајт, зато сам ја ту да га подсетим.

Jao koja tema! A ja mislila da sam samo ja šenula kad sam sanjala Vuku...:-D
Naime, sanjah da idem autobusom u Beograd da se nađem s Hatorimatorim, jer smo dogovorili poso zajedno - prodaja majica s logom Vukajlije.
Fora je u tome što tada nisam ni znala da postoji netko s tim nickom na Vuki, pa sam se šokirala malo kad sam ujutro provjerila i stvarno ga našla...

mylyce, ja sam čuo da si ti mene sanjala..više puta...

a i Komad isto....

ajde priznajte....:))

A ne! Tebe ne sanjam!

Na tebe mislim na dnevnoj bazi :-P

а реално ко није сањао да мулуцу пегла међ сисе...

Komad, al ja oću da me sanjate bre...šta ima da mislite....sanjajte..oma na spavanje i da me sanjate....

Uh, našao si kada da otvoriš ovu temu :)))

Ja sam ranije sanjao Vejv i Storm u nekom parku, kako sede i nešto pričaju. Pre nego što sam ih i upoznao i znao kako izgledaju.

A sinoć :)
Sinoć sam sanjao (bez šale) kako ulazim na sajt i krenem da ocenim neku definiciju. Kad ono definicija umesto plusa i minusa ima dva minusa i neke opcije sa strane. Meni to čudno, i odem na stranicu sa autorima da vidim ko je od modova tu. Kad ono, stranica potpuno izmenjena. Drugačiji raspored. Doduše, sličan sistem mi je u glavi već neko vreme, pa verovatno je zbog toga. Ali na listi modova je bilo par novih autora. Par vrlo poznatih autora.
E sad, u tom snu sa Vejv i Stormom sam ih sanjao baš tako kako i izgledaju. Iako ih nisam znao. Zbog toga, neću da otkrivam imena autora sa liste modova. Bar dok ne postanu modovi. :)))

Nisam hteo da pričam nikome za ovaj san, jer bi ste rekli da sam lud. Ali kad videh temu... :))
Iako ćete sad reći da sam još luđi. :)

Al je teško pogoditi da je tvoje ime bilo na toj listi... :P
A sad da rastumačim san - ti bi, da si mod, samo minuse davao. Il jedan il drugi minus, svejedno. :)

Jesam, jednom, sanjala sam Vukajliju i Vukajlijaše neposredno pred onu veću izmenu sajta, prošle godine, pre nego što je dobio ovu formu i drugačije "zelenilo".
Vukajlija kao brod na buri, a ja kao luda Ofelija koja se šeta po njemu i pokušava da pronađe izlaz. Scena bi podsećala na Titanik pred kolaps da je brod bio luksuzniji. Na palubi u jednom kraju Remorker svira nešto tužno na saksofonu, tu je i Dankan koji ide u odori kralja i dere se koliko ga grlo nosi: pamparampampampaaaa, dok Cara vozi bicikl na jednom točku i žonglira... Tu su i moderatori, Džimi je za kormilarom, dok se ostali trude da daju neke savete, žagor, u svakom slučaju. Krajing Najf se igra nožem tako što pokušava brzo oštricom da lupka po stolu a da ne ubode Malog Prsta, valjda po malom prstu. :)
U svakom slučaju, san pun detalja, ne mogu svega da se setim. Znam da sam išla iz kabine u kabinu, pokušavala da saznam nešto, ali niko nije obraćao pažnju. Neki su igrali Kaladont, neki Asocijacije, i sve ostale igre koje su bile tada aktuelne. (Jebanje nije bilo.)
Na kraju sam prišla Remorkeru i pažljivo odslušala ono što je svirao sve dok nije prestao, učinio naklon, uhvatio me za ruku i povukao u vodu odvratne fluoroscentno zelene boje.

ne, ne, evo ja ću da ti rastumačim san Stefane...

matori, tebi je baš dosadno..uzi nešto radi...bilo šta, drkaj, jebi, šetaj...:))

Al je teško pogoditi da je tvoje ime bilo na toj listi... :P

Rekao sam, ne otkrivam detalje. :P Za sada se zadovolji sa jednim MOŽDA. :))

A sad da rastumačim san - ti bi, da si mod, samo minuse davao. Il jedan il drugi minus, svejedno. :)

Videla si mi ocene. U čemu je sad razlika? :P

marcipan, da li bi ti imala nešto protiv da ja ovaj tvoj san delimično turim u profil?..mlogo je dobar...

tu je i Dankan koji ide u odori kralja i dere se koliko ga grlo nosi: pamparampampampaaaa

E stara dobra vremena...

Može Javio. :) Jeste, nije loš, mada bih ga svrstala u košmare zbog nekog zlokobnog osećaja koji ga je pratio.

Eh, da, Luli... Luda vremena! :))

Kul! :)) Ubrzo sam upoznala ljude pa nije bilo više mesta za takve snove, što vidim da kod Kostića nije slučaj. Vidovnjaštvo se nije izgubilo! Svaka čast! hahahaha

Eh, da, Luli... Luda vremena! :))

Kako se tad lako glava gubila, kad se samo sjetim... :)

Ja sam jednom davno sanjala Cenotapha i Huja Smrada. Oni kao došli u ovu moju selendru i ja ulazim u neku radnju sportske opreme, kao tu su oni, kad odjednom to neka kafančina. Ne sjećam se šta je dalje bilo.
A sanjala sam i Peki d džema, samo se odjednom pojavio u snu i pojma nemam šta je bilo s njim. Bio je visok i baš mršav, imao je dužu kosu a oko očiju crni kreon. :))

Sanjala sam još gomilu Vukajlijaša, sve neki koje ne znam, al' ovo sam jedino zapamtila, tada mi je bilo čudno što sanjam ljude koje ne poznajem.
I ovi koje sam sanjala nisu u snu izgledali kao uživo, tj. na ovim slikama koje su postavljali. :D

Proxy, si ti sigzrna da to nije bijo Stefan Kostić?