Snovi Vukajlijaša o Vukajlijašima i obrnuto

1. I to se desilo, a gledala sam da izbegnem da nekog odavde sanjam al' jbg, nije mi uspelo.
    Išla sam sa engleskog, bilo je kasno popodne onda me neki krelac kidnapovao a onda pogledam kad ono ni manje ni više nego Kostić. Reko' koji ti je? šta me spopadaš? Šta hoćeš od mene? On je samo ćutao i nadig'o nos. Ništa. Odveo on mene njegovoj kući a u kući gomila nekih tehničkih aparata, vezao me za naslon fotelje i rekao da ne mrdam. Tu je bila i njegova baba koja je nešto spremala u velikom kazanu. Miris je bio čudan, nalik kiselom kuvanom kupusu i metanu. Odjednom čujem viku i dreku napolju, kad ono panduri došli da hapse Kostića. Upali oni, mene odvezali, hvataju Kostića i vode ga, njegova baba izlazi sa puškom u nameri da ubije nekog pandura, omaši ona i ubi svog dragog unuka. On pada kao pokošen, ja u neverici a baba još jednom pucala ranivši me u rame.
    Baš mi je krivo što sam se tad probudila, htela sam da vidim šta će se dalje izdešavati. Jbg, papagaji treba da se nahrane.

2. Ahaahahahahah, 'ladno... :D

3. Sanjam ja i luđe stvari od ovoga. :)

4. Au jebote... Ja kad budem sanjao nekoga sa vukajlije idem da se obesim.

5. I ja sam to nekad govorila. I eto, desio se taj nemili događaj. :(

6. Nista. Sad idi i obesi se. Nemoj mnogo dugacak konopac da ti se ne otkine glava. Ruzan prizor za saranu, jebiga...

7. Ne bih. Ipak idem i živim dalje. :)

8. Sanjao sam da Mylca oće da me ubije, imala je rogove i utoku od metar.
    Sad me malo strah.

9. Krv ti jebem, sta je meni bilo da sam sanjao Ducea jebenog? Kao doso lik sav u nekim dredovima ko narkoman onaj najgori, zuti mu zubi od gandze. Onda sam ga i u snu zajebavo da je u vezi sa Perketom. lololo

10. Sanjam da idem na neko okupljanje sa Remcom i Predražinjom. Bio je još neko u kolima, al ne mogu da se setim. Uglavnom, vozamo se mi kolima, i prelazimo preko mosta, probijemo ogradu i upadnemo u reku. Iščupamo se mi nekako iz kola, i plivamo do obale, kad u jednom trenutku Remac i Predražinjo počeše da me dave.

Znači, zju!

11. To je zato što neš na kafu!

12. Ladno sam sanjao sinoć ja i Champy na nekom ratištu, a sa čovekom nikada nisam reč razmenio. Kao probijamo se po mraku i on u jednom trenutku kaže 'e brate eno mi strica, ajmo kod njega' a ja mu kažem 'neka brate, idi ti'. I krenem ja tako malo sam i nešto šušne u grmu i ja zapucam, priđem da vidim šta sam ubio kad ono Snežana Marković Samardžić i Stevan Anđelković leže mrtvi... To je samo scena iz veoma živopisnog sna.

13. сањо сам да сам продо манијаку по киле сканка! мароканског! прсканог!

14. прекопираћу само са чета, није грамтички исправно ал се види суштина:
    фазон дошо ја са најбољим другом и дјевојком у нови сад, и ходамо ми неђе кад видим кафић и реклама тарзанијино испијање пива, а ми мортус пјани, и ја упаднем чисто да видим те фамозне тарзане и говорим себи да нећу пити, и упознам френкија блека и војтека и само френки зна ко сам ја на вуки, и почнемо срати кад се дере блек почиње такмичење, ја пјан не могу више зинути кад ови моји почеше срати ајде пичко имаш ли муда пиј то пиво а из позадине се дерња мулуца да сам пичка избосне, и попијем 19 пива и упаднем у кому, после ме пробуде фазон блек и френки кажу да су опет модови и да су ми одабрали 10 дефки

15. Snežana Marković Samardžić i Stevan Anđelković leže mrtvi...

даааај, ахахахахахахахаха, који трип јеботе

16. E, umalo da zaboravim. Sanjao sam da se MileBubreg, Glavni i ja tučemo protiv nekih navijača. Ništa detaljno. Stadion, tu neki ljudi. Gleda Mile, bio u plavoj kariranoj košulji, (baš onakav u faci sa fotografije što je okačio na forum), pa kaže: "Izgleda da će biti tuče". Ja kažem: "Jebiga, ako mora, mora. Kad je bal nek je maskenbal - obori, momak". Krenemo mi, i taman da se polemamo, ja se probudio.

17. ja sam sanjao komsinicu...

i zamislite nije registrovana na vuki...

al sto pusi u snu, pa to je milina....

sutradan dosla riba, ta moja komsinica u igraonicu sa cerkom, ja joj lepo ispricao sve u detalje a ona kaze

"KO TI PRICAO?"

18. a slusaj Lujo, ne verujem da bi lose prosli, vi niste sitni momci, a ja sam vec unistio dva normalna coveka... jel bio neki alkohol, kako je moglo bez toga? ovaj nas odbornik, svaka slika pored punog stola lolo

19. Ja sanjala noćas kako me juri neka krmača, koje je zapravo demon, pa se pretvara malo u ženu malo u krmaču! Sve u svemu, spasili me Džoni i Ela Kurajber! :)

20. ne znam dal sam sanjao, al jedna devojka odavde se kao zalila da ju je tip prilikom snoske, terao da mu gura prs' u ljubu. i sve bi to bilo OK, da ona nije imala skupe vestake, pa je postajala bojazan od analnih komplikacija, mislim svasta je tu moglo da bude... mislio sam da sanjam, pa reko da postavim ovde :)))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.