Žare i Goci fan klub: Vuci sa Manjače šel rajz agen!

1. ЈА У БОРБИ ГОРИ БУКОВИЦААА
    А НА ТЕБИ БЈЕЛА ВЈЕНЧАНИЦАААА!

2. ЈА У БОРБИ ГИНУ БРАЋА МОЈААА
    ТИЈЕ ДАНА БИЛА СВАДБА ТВОООЈААААААААААА!

3. Данкан Фергусон

Хипнос, Гуумени? Идемо у Футог, или ипак нисте трве?

Дане, оно контам да ћу ићи највероватније.

4. Гамбино ако си мого у суботицу због артемиде и мене мош и у Футог ЗА ЖАРЕТА И ГОЦИЈА ♥

5. Брате, то је уторак. Ја сад унапред већ знам да немам обавеза тог дана, као и у среду. Начи, само да се јавим Царини и да потврдимо окупљање у Футогу.

6. За мобител ме наватајте на певете, те се чујемо даље.

7. Дојаја, Јанкела. Значи, сад само да сачекамо хепенинг, а осећам да ће бити лудница... Ја се већ видим како једем пресан купус мртав пијам, док ме Гумени форсира да попијемо још по једно, на запрепашћење Домине и грохотан смех Царе Царине.

8. Лолол контам да ће бити тако, само да немам неке обавезе тај дан јебеш га... Требало би да могу.

9. Данкане мислим даш ти бити запрепашћен, ова цура рока више од обичњакуша :)

10. Данкане мислим даш ти бити запрепашћен, ова цура рока више од обичњакуша :)

Потврђујем ово.

11. Ако, нек нам је Домика, жива и здрава! Ја ћу пробати да не пијем, мада... биће ладно, лећиће ми ракија, као и увек. Ел тако Гамби?

12. Тај неки радуљица лоло

13. Децо, ја већ резервисала простор за камповање. Иде цела раја, не?

14. Е Јанкела, је л' нема проблема да дође један Ветерничанин тамо? лололол

15. Hipnos

Децо, ја већ резервисала простор за камповање. Иде цела раја, не?

Ти се зајебаваш, а ми смо озбиљни. Ја се сад чуо са ортаком, он је за, тако да ћемо вероватно колима. А ако н не буде могао, онда се гледамо у мртвом бусу.

16. Дане, је л' си био некад тамо? Или ти Јанкела. Да вас питам како изгледа сав тај трип, колико траје и то, да покушам дуклопим са обавезама и испланирам на време...

17. Данкане, забога, и ја сам.

18. Па, знаш да сам био на Крајишкој Вечери, кад је Бајица правио шоу! елем, све то је трајало око 5 сати, негде од осмице до 1 после поноћи. Вероватно и сад неће нешто раније почети сама свирка... Ал доћићемо раније за сваки случај.

19. Океј, начи враћамо се фазон исти дан. Океј, то онда не би требало да буде проблем, распоред је флексибилан када немаш ништа испланирано лололо

20. Ма, мала, где си озбиљна? Какво камповање на минус 10, знаш ти како је ладно крајем новембра у Војводини?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.