Žare i Goci fan klub: Vuci sa Manjače šel rajz agen!

1. Е јел свира тамо и Зока Босанац, он је ваљда део локалне футошке сцене?

2. Не знам, ја сам планинско дете.

3. Мала, престани да се глупираш :)

Јоги, сачекаћемо Јанкелу да нам одговори, он би требало да зна. А ако и Зока буде ту... Ауууу, па он је скоро хеви метал, ја ћу се убити тамо као мајка, има вене дисечем. Гамбију.

4. Ја сам бијо на Купусијади кад је био Бора Дрљача, начи 2009, мислим, кад су правили ону гигантску сарму. Радикали, ракија и сарма, нема даље. Једино испиздиш од силних пензоса тамо, ал' јебига. Само су нас на крају најурили Футожани, јер смо из села поред, па се као хејтујемо.

5. ја ћу се убити тамо као мајка, има вене дисечем. Гамбију.

Е, сад сам видео да ипак имам нешто испланирано за тај дан, колоквијум, тај неки зон лолол

6. јебено сам препаљена сад! брате ургирајте да то буде раније! ја ћу думрем!

7. Мала, престани да се глупираш :)

Али, ја се не глупирам. Одиста. :)

http://www.youtube.com/watch?v=QwviGliWjG0&feature=related

8. Домина, мени не причај о препаљености, ја сам ко на јебеним иглама сад!

Гамби, једи курац, да се тако духовито изразим! Јебо те факс, шчуо?

9. Ало, 29. октобра је, не новембра.

10. Гамби, једи курац, да се тако духовито изразим! Јебо те факс, шчуо?

Ма зајебавам се, контам да ћу дидем.

11. Ја би се овако ноншалантно крњачки сам позвао дидем свама да није мртвог факса, који ми курац требо и да га упишем!!212 ФИЛОЛОЛОШКИ ИЗДАЈО СИШИ ГА

12. Јогуртаро МОЈНЕ СИ БРУЦОШ лололо

13. Warner von Latinsche

Ало, 29. октобра је, не новембра.

Немој јебати! Па то је субота вече, мени је јебено, али мислим да ћу успети! ДОМИНА, ЧУЈЕШ ЛИИИИ???

Јогуртаро, има дидеш, немој си цава, ево и Гамби иде 100%.

14. он је ваљда део локалне футошке сцене?

После Дулета Јазића, Браце Вукаса и екипе, те сцене више и нема. Сумљам да је Зока Босанац одовуд.

15. Warner von Latinsche

Ало, 29. октобра је, не новембра.

Е јебига, тад нисам ту.

16. Јанкела, јеби се! Договорите се сад ел октобар или новембар?

17. После Дулета Јазића, Браце Вукаса и екипе, те сцене више и нема. Сумљам да је Зока Босанац одовуд.

Поред Црних Враголана, нико вам више и не треба.

18. Да вас питам како изгледа сав тај трип, колико траје и то, да покушам дуклопим са обавезама и испланирам на време...

Начи, овајфајзен:
    Испред Радио Футога казан величине довољан за сав сеоски купус, а у казану сарма врсте сролана. А у ресторану ''Ловац'' сва могућа јела скупусом по поруџбини- дођеш са шерпењом одкуће, налијеш себи, платиш куварици и носиш кући илл једеш напољу, тај зонфа.

19. Ја сам убеђен да је новембар. Латинчићу, јеси добродошао, ал мојне ми опструираш тему информациама врсте лажне.

20. ЈЕЛ ОКТОВАР ИЛИ НОВЕМБАР АЈДЕ ДОГОВОРИТЕ СЕ?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.