Poveži nespojive osobe

1. ovo je pobedilo,VRH :)))

2. Их, Чак, па није баш да су неспојиви :)

3. Их, Чак, па није баш да су неспојиви :)

Pa dobro, ali je on tad bio mali, pa nisu mogli da se upoznaju :)

4. jebem li je...al zato znam koja je ova teta par slika iznad ;)

5. LOL,

to je Maja Nikolič Japundža voditeljka na RTS

6. Milić Vukašinović i Boj Džordž
    @Car Rastko bi popio metak iz kubure dok si rek'o keks :)

7. Mr.Ming- meni su ovo dvoje baš spojivi, štaviše isti. Dve strane iste medalje.ž

od mene:
    Bog i papa

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.