Najveći srpski geniji za muziku

1. "Mogu zapevat četničke pesme ovo mi ne odgovara" xD

2. Хахахахахаха, какав клип!

Едит: Односи се на клип који је ставила Марципан.

3. Едит: Односи се на клип који је ставила Марципан.

pa i ja kažem za taj... Ovaj Warnerov ima sve .. samo ne smisao...

4. Па видиш какав флоw има Аца јеботе. Покид'о је бит.
    Не разумете ви авантгарду.

5. Ja. Samo jos nisam dobio priliku da me svet cuje :)

6. A provali sinana na slici ahahahha kao Marlon Brando u Ulozi Godfather xDDDDDD

7. Hoces da kazes da je Cipi talenat... CIPI JE GROBAR SRPSOG ROKENROLA.. ONI SU BILI JEDNA OD POSLEDNJIH GRUPA NA EX YU PROSTORIMA KOJA JE PROKLAMOVALA ROCK.. A GLEDAJ OVO http://www.youtube.com/watch?v=9Z2Ju-3BZqo CISTA KOMERCIJALA !

8. Jedan od najvećih je pretio da postane Rajko Kojić, ali svi znamo kako se to, nažalost, završilo. Što se tiče gitarista, tu su Točak, Džindžer, Stefanovski, ali moram da kažem, iako vrlo nerado, i Bregović. Imao je toliko fejlova tokom karijere, ali je ipak neosporivo napravio neke prelepe pesme, da ga jebeš.

Što se tiče pevača, njihovih vokalnih sposobnosti, nikada nismo imali nekoga da sada odskače na neki fazon na koji bi to bio, ne znam, Dio, Dikinson, Gilan ili tako neko (ne računam Čipija i onog iz Smorologije u konkurenciju uopšte). Ali imamo (imali smo) Mladenovića koji je pokušavao da peva nekim, hm, pametnim glasom, ako znate šta mislim.
    Štulića, koji je pevao ono što mu je prirodno ležalo, ali je meni taj ton uvek tako prijao.
    Neleta, koji mi je 2. omiljeni glas domaće scene, jer je imao fantastičan glas tih tamo dalekih godina.
    Ipak, numero uno je Bora. Prva 3 albuma je imao totalno drugačiji glas, neki promukli, koji i dan danas obožavam. Posle je dobio ovaj ''normalni'' njegov. Ali, neverovatno je ipak što ga je očuvao do dana današnjeg, doduše, malo mu je tonalitet možda pao za pola tona-ton, ali ono glavno je tu. Njegov glas će mi uvek najviše prijati.

Balaševića i Bajagu ne ubacih, jer mi oni daleko više recituju nego li pevaju, mada imaju kul boju glasa.

A što se tiče tekstopisaca, mislim da ako počnemo o tome, tema će doživeti lockdown.
    BORO MAJSTORE!

9. Hoces da kazes da je Cipi talenat... CIPI JE GROBAR SRPSOG ROKENROLA.. ONI SU BILI JEDNA OD POSLEDNJIH GRUPA NA EX YU PROSTORIMA KOJA JE PROKLAMOVALA ROCK.. A GLEDAJ OVO

Očigledno nisi kliknuo na link. Čipi je jedan od naših najboljih vokala ikada, iz jednog od naših najboljih bendova. To što su se posle komercijalizovali ne menja ono što su odradili do tada, a i za komercijalizaciju ih ne krivim nešto posebno.

10. Sada bih aplodovao snimak sa koncerta osvajaca al' me mrzi. Hocu da kazem, studijska i 'cert verzija 99% su iste. al' bukvalno, jbga sto su oni shvatili da ako ne postanu komercijala nema 'ljeba x). A, Baja Mali Knindza je genijalac, slusam se radnim danima. Nedeljom ponekad

11. И ја исто мислим да је Бреговић био геније. Старо Бијело Дугме је јебало кеве, послушајте првих 5 албума, то је буквално задавање домаћег СМАК-у. А СМАК подједнако волим. Само, јебига, видео Брега где су паре и почео са срање музиком и, Бијело Дугме, кад их је Бебек напустио, постало је голо говно.
    Мислим да је био Бебек вокал без премца на нашој рок сцени, уз њега бих ставио Бориса Аранђеловића, мада ми се не свиђа његов глас и много је фалширао уживо. Дадо Топић је такође своја класа.

Највећи гитариста с ових простора, и један од највећих музичара, по мом мишљењу, је Мирослав Тадић.

Од композитора, Мокрањца никад нисам могао да сварим, Бинички је ок.

12. Bas nesto razmisljam, zasto niko ne pominje Zlatka Manojlovica? Je li ne znate ko je, il' vam nije na kraju pameti covjek?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.