Đorđe Balašević

1. Да, али ја сам ову сада нажврљао. :) Ту сад следи дорада, исправке и тако то. Мада не кажем, све зависи од стила који ти више одговара.

2. Turi ovdje i konačnu verziju. :)

3. Једног дана. :)

Odlicni ste :)

"napravi ti nesto pa pricaj"

Смем сада? :)

4. Ma samo udri, ima klanova njegovih obožavalaca na svakom ćošku. :D

5. Deco, igrajte se na drugom mestu. Ima već jedna tema za pesnike koje niko ne čita.

6. Đ.B. je muzički nepismen.
    Jedina njegova pjesma koju gotivim je Al' se nekad dobro jelo. Ali to je samo zato što nabraja hranu, a ja kontam šta bih mogao od navedenog da pojedem. Njegov akcenat mi ide na živce. Živim u NS već nekoliko godina i nisam još upoznao nekoga ko govori kao on.

7. 12 страна на теми о овој небитноћи? Лол јебени.

8. Kako si prost, gamby, pa moraju se negde creva isprazniti, nema prigodnije teme od ove!

9. Svi koji mrze slatkog malog simpatičnog Balšu mogu samo da idu u peršun i jedu pite!
    Volim vas ljudi!

10. Ајде некако и да разумем да неко воли да слуша Балашевића, мислим укуси су различити, неко воли и 2 грлс 1 кап, капирам дакле и ове Балша мазохисте, имам ја разумевања, али да га неко назове уметником, е то ми никако не иде у главу. Најозбиљније.

11. Ajt molim vas, prodali bi majku rodjenu za pičku a ne postali ljige i slušali njega da pojebete neku klinku seljančicu... a to mi se svidja samo tako nastavite... ne treba nikad birati sredstva u ostvarenju svojih ciljeva!

12. Псиџо, не знам како некада можеш да звучиш јако паметно, а некад као комплетни морон...

13. Tekstovi: od odličnih, preko simpatičnih, do debilnih.

Muzika: nekad simpatična, nekad totalni cirkus. Ono malo što valja, totalno je depresivno.

Vokal: katastrofa.

Nadimak "Panonski govnar": preteran, ali jako gotivan i delimično opravdan. (Zašto je opravdan, obrazloženo je više puta na prethodnim stranama, da ne ponavljam).

14. gamby ovo sto si napisao o meni ide na moj profil... u meni se bore dva čoveka jedan želi da uništi svet i sluša Balšu a drugi da igra ples plodnosti na zelenoj livadi, povezan sa majkom prirodom.

15. Подсећаш ме на Медикуса, недостаје ми он овде. :)

16. идемооооо БАЛАШЕВИЋЕВИ СВЕДОЦИ

17. Deco, igrajte se na drugom mestu. Ima
    već jedna tema za pesnike koje niko ne
    čita.

Tema je o Balaševiću, znači imamo pravo i da ga pljujemo dok god se radi o njemu. A što se tiče ovoga što okačih, to nažvrljah za 15 minuta da pokažem da je njegovo pesničko umeće debelo precenjeno. I objasnio sam. Nije da se kurčim, ali u odnosu na njegove tekstove ono je suv kvlaitet.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.