Prijava

Đorđe mi se gadi kao čovek, ali piše okej muziku, koju ipak ne slušam. Međutim fascinira me kako čovek, koji napiše skroz dobru stvar makar što se pesme tiče, piše onakva sranja od romana. Mislim da su na nivou sastava, jesen u mom šoru.

Одличан текстописац и пјевач, мора да се призна. Има тај јебачки плодитељски глас, а музика је врхунска, јер пре њега нико није користио рокенрол мотиве у патриотским песмама, макар кад причамо о Балкану. Поједине "увредљиве" речи које с времена на време убаци у понеку од својих песама, изванредно се уклопе у сам текст, и поруку песме, па оно... испадне да те увредљиве речи или псовке додају само екстра шмек његовом извођењу, па чак се може рећи да су то неке питоме, невине увреде/увредице. Такође га поштујем јер је врло религиозан, и баш у мојој омиљеној песми из његовог опушка помиње и Светог Илију, алиас Громовника. Да не кењам превише, увек заплачем кад слушам ову његову, поготово ако сам са неком рибом и ако је мрак хехе.

https://www.youtube.com/watch?v=cUbCp2WgkYw

Oblak hipsterčina. Hrvati veliki bojovnici nadaleko čuveni, ja kao izbjeglica moram reći da nas je stvarno stigla njihova ruka i u Srbiji https://www.youtube.com/watch?v=RVYaSL0ejMc

Da stvar bude gora, oblak šupak isto izbjeglica, a hipster.