Браво рубрика Вукајлије

1. TO sam ucila iz anatomije, a i imala sam priliku da ga pogledam u ogledalu, ahahaahhahahahah

Gud for ju.

2. PAne pa svaka zena je sebe pogledala u ogledalu, kako da ne znas kako ti izgleda to dole???

3. PAne pa svaka zena je sebe pogledala u ogledalu, kako da ne znas kako ti izgleda to dole???

Нема огледало.

4. Vi to ne razumete...

5. Draga redakcijo, Džastin Biberče je tako sladak, on je moja simpatija...ima li neke šanse da mi ugovorite slikanje sa njim, moooolim vas, redovno vas čitam i mislim da biste mogli da mi odgovorite.
    Aaahhh...Džastin <3 <3 <3
    ----
    Tijana 12, Boleč

6. Draga redakcijo, Džastin Biberče je tako sladak, on je moja simpatija...ima li neke šanse da mi ugovorite slikanje sa njim, moooolim vas, redovno vas čitam i mislim da biste mogli da mi odgovorite.
    ----
    Tijana 12, Boleč

Draga Tijana,
    Naravno, pošalji nam svoju sliku i naš fotošop tim će se pobrinuti za sve.
    Tvoj Bravo.

7. Draga redakcijo, Džastin Biberče je tako sladak, on je moja simpatija...ima li neke šanse da mi ugovorite slikanje sa njim, moooolim vas, redovno vas čitam i mislim da biste mogli da mi odgovorite.
    ----
    Tijana 12, Boleč

Драга Тијана
    Џастин се тренутно трпа у рчеве са камионџијама и нема шансе да дође у ту твоју вукојебину. Али опет никад не губи наду. За почетак могу да ти препоручим књигу "Основе Фотошопа", па ту можеш да направиш веома пуно слика са њим.
    <3
    Твој Браво.

8. Draga redakcijo, Džastin Biberče je tako sladak, on je moja simpatija...ima li neke šanse da mi ugovorite slikanje sa njim, moooolim vas, redovno vas čitam i mislim da biste mogli da mi odgovorite.
    ----
    Tijana 12, Boleč

Драга Тијана,
    Никада не одустај. Можда је срећа само на корак од тебе. Пробај да поставиш на Фејс што више слика које показују твоју вагину и на њој великим словима исписано његово име. Слике ћемо му проследити, а и он је мушко (негде дубоко) па ће осетити слабост.
    Срећно.
    Твој Браво.

9. Ладно сви одговорисмо.

10. Ako se ljubim sa ruznim ribama, da li cu i ja postati ruzan?

11. Ako se ljubim sa ruznim ribama, da li cu i ja postati ruzan?

Драги Распућине,
    Нећеш постати ружан, поготову не на дуже време, али ћеш добити херпес.
    Твој Браво.

12. Ako se ljubim sa ruznim ribama, da li cu i ja postati ruzan?

Драги распуцине,
    Све зависи од тога да ли је риба јела путер са кикирикијем, јер је то скроз изашло из моде.
    Твој Браво.

13. Dragi Bravo,
    Borko se opet zali da je falusni deo strap-on-a preuzak. Hoce da me ostavi zbog moderatora, jer je poznato, jelte, da su oni obdareniji. Sta da radim?

14. Dragi Bravo,
    Borko se opet zali da je falusni deo strap-on-a preuzak. Hoce da me ostavi zbog moderatora, jer je poznato, jelte, da su oni obdareniji. Sta da radim?

Драга Пуфнице,
    Од бирача нема јебача, а видим да је Борко размажен, али видим и да би ти хтела да те он собали, могу само да ти предложим да се потрудиш да постанеш мод.
    Твој Браво.

15. Hoce li mi izrasti pisa ako postanem mod?

16. Hoce li mi izrasti pisa ako postanem mod?

Виртуелна хоће, а сисе ће ти израсти. Ништа се не брини.

17. Redakcijo hvala vam na odgovorima, odoh da slikam svoju vaginu!
    PS taman juče mi izrasla prva dlaka, tamo dole, uf tako sam uzbuđena, nadam se da će mi je Biber polizati <3 <3 <3

18. Ne, on zeli SIRU pisu. Ne trebaju mi sise za njega, ove su mu dovoljne.

19. Redakcijo hvala vam na odgovorima, odoh da slikam svoju vaginu!
    PS taman juče mi izrasla prva dlaka, tamo dole, uf tako sam uzbuđena, nadam se da će mi je Biber polizati <3 <3 <3

Željno iščekujemo radni materijal.

Bieber je opšte poznat po svojim lezbejskim tendencijama, tako da je lizanje neminovno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.