Како си онда ову мозилу што сада имаш инсталирао?
Мислио сам да скинеш опет инсталер и инсталираш опет преко постојеће верзије. Остаће ти сва подешавања.
Мислио сам да скинеш опет инсталер и инсталираш опет преко постојеће верзије. Остаће ти сва подешавања.
А мислим да то умем. Кад ми тако кажеш. Ја се усрао од "инсталера"... :)
Мислим да ћу диспробам хром, видите да ми га предлажу бивши мозилаши.
Probaj ctrl + scroll tockic. I probaj restart Mozille, i restart kompa. Banalno resenje je cesto dobro resenje.
Vi niste normalni. :)
jebi i ti nju ;)
si probao restart?
skoro uvek. :)
Мени су се сличне глупости дешавале, и обрисао сам скроз мозилу, па је опет инсталирао.
Можда звучи чудно, али моја мозила више не хрче!
Hugo, ja mu to predložih već :)
Нумем.
Покушаћу ово Џериково, ако не помагне, инсталираћу хром. Чини ми се практичније него да бришем мозилу.
Durex play?
Ako ces vec da menjas, nemoj prelaziti na malo bolje resenje, predji na Operu. Chrome je bangav, samo mu ime kaze.
Стивен, малопре
:)
Чепркао сам мало и нашао и обрисао кукизе, и прорадило је. То сам видео пар пута да предлажу људи. Дивим се својој спонтаности.
ahahahahaha, navukao nas ladno :)
Признај да си висио по пр0н тјубовима. Углавном то од тога буде.
Курац. И даље ме јебе смањивање слике.
А мислим да то умем. Кад ми тако кажеш. Ја се усрао од "инсталера"... :)
Мислим да ћу диспробам хром, видите да ми га предлажу бивши мозилаши.
ГМ, па наравно. Требало је да знам да се иза црнкиње из Јакова крије нека превара.
Trpi bre, trpi..el si muško?
Инсталирао Хром. И... ја не могу. Грозан је.
Тако да сам опет скинуо Мозилу и инсталирао је као да је нисам имао. Први резултати кажу да шљака како треба.
И да поновим оно са претходне странице:
http://2.bp.blogspot.com/-ag9dkZY2bok/TWUfrmPlXxI/AAAAAAAAMdA/fh0FqXrqlhs/s1600/Srecko+KATANEC+ancien+joueur+aujourd%2527hui.jpg
Е! Извини! Модератор, може један Срећко овде.
Ma IE je dobar, ali preko njega vuka izgleda šlogirano u pičku materinu. Skini ovu 4.xx pa probaj ako već nisi.
Ма што не пробаш Оперу?
Имам Оперу одавно. Не свиђа ми се. Навикао сам на Мозилу, па то ти је.
Банијац, какав ИЕ, шта ти причаш? :)
Зашто
http://cdn-wac.emirates247.com/polopoly_fs/1.288857.1283931667!/image/4092815001.jpg
не закључавају?