Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Broj definicija koji mi se ispisuje na profilu je za 2 manji od stvarnog broja definicija.
Znam kako se dogodilo (kočila mi je Vuka pa sam greškom više puta postavio istu definiciju, a zatim mi je kočila i kada sam brisao viškove tako da sam dve definicije viška obrisao četiri puta). E, sad, nije to ništa strašno, ali ja sam malo opsesivno-kompulsivan lik i neću moći da zaspim ako mi piše da imam 90 definicija a ja ih imam 92, a i prosek mi je netačan (veći je nego što bi stvarno trebalo da bude). Pa, k`o velim, ako ima leka, pomagajte.
Obrati se glavnom.
http://vukajlija.com/pomoc/kontakt
To se dešava kada 2 moderatora obrišu jednu definiciju u isto vreme. Nije ništa opasno.
Dešava se posvuda, može samo Kaizen da ispravi. Ako baš mora. :)