ne bi baš predlagao takav pojam za definisanje, prvenstveno zbog toga što si ti predložio barem tri varijeteta njegova lolo
Све је данас пластично Срећа се у срце пакује Тежина похабаних ципела Перцепција искривљене стварности
Mitke, ojebao si ovim naslovom... Kako ekstra tema... Pisao bih čitav referat i to rado, samo da imam vremena više...
Пишите, зато сам и поставио теме.
Je l' ti dobro? Sve neke crne teme....
Ма добро ми је, гледао неки мислилачки филм па сад пребирам по глави нека питања - резултати наслови тема. Интересује ме како то виде и други људи.
saću ja da ti vidim tu filozofiju malo :)
Баш бих дефинисао нешто ал не знам шта, ове бата миткетове идеје ми не леже. Више су за неке саставе а нисам расположен у том фазону вечерас :)
Ајде, пошаљи у прајват ако урадиш шта од тема, радо ћу прочитати. :) Корнелије, полако само, има 12 тема, па кад смогнеш, пиши.
Дух прошлих времена Једну чашу чемера, молићу! На маргини друштва
Spojio nespojivo
Шарена визија црно-бијеле стварности Илузија лијепога живота Скресана крила палог анђела
Odlicni naslovi mitke... Nemam neke inspiracije trenutno. :|
Полако, смислићеш већ нешто, није о' главу. :)
Nemam baš naslov, al' ajd' ako neko može da spoji PSV (KLUB) i PDV u neki kratež.
Tesko da mogu. :-D Ti pises krateze. Smisli nesto sam. Ne znam kako da se nadje veza izmedju ovo dvoje. :-P
Једите, очи моје гладне! Вријеме чуда Прекид програма
Mitke, inspirisao si me za pesmu. Fala, i mozda je izbacim ako nekad završim... I pošalji mi film u pvt...
Имаш одговор у прајвату.
Биће скоро пропаст свијета Как' с' ти? - шта је с'главом, у том фазону... Фрљакање стручним и страним изразима - у форми хејта да се срочи нешто
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
ne bi baš predlagao takav pojam za definisanje, prvenstveno zbog toga što si ti predložio barem tri varijeteta njegova lolo
Све је данас пластично
Срећа се у срце пакује
Тежина похабаних ципела
Перцепција искривљене стварности
Mitke, ojebao si ovim naslovom...
Kako ekstra tema... Pisao bih čitav referat i to rado, samo da imam vremena više...
Пишите, зато сам и поставио теме.
Je l' ti dobro? Sve neke crne teme....
Ма добро ми је, гледао неки мислилачки филм па сад пребирам по глави нека питања - резултати наслови тема. Интересује ме како то виде и други људи.
Баш бих дефинисао нешто ал не знам шта, ове бата миткетове идеје ми не леже. Више су за неке саставе а нисам расположен у том фазону вечерас :)
Ајде, пошаљи у прајват ако урадиш шта од тема, радо ћу прочитати. :)
Корнелије, полако само, има 12 тема, па кад смогнеш, пиши.
Дух прошлих времена
Једну чашу чемера, молићу!
На маргини друштва
Spojio nespojivo
Шарена визија црно-бијеле стварности
Илузија лијепога живота
Скресана крила палог анђела
Odlicni naslovi mitke... Nemam neke inspiracije trenutno. :|
Полако, смислићеш већ нешто, није о' главу. :)
Nemam baš naslov, al' ajd' ako neko može da spoji PSV (KLUB) i PDV u neki kratež.
Tesko da mogu. :-D
Ti pises krateze. Smisli nesto sam. Ne znam kako da se nadje veza izmedju ovo dvoje. :-P
Једите, очи моје гладне!
Вријеме чуда
Прекид програма
Mitke, inspirisao si me za pesmu. Fala, i mozda je izbacim ako nekad završim...
I pošalji mi film u pvt...
Имаш одговор у прајвату.
Биће скоро пропаст свијета
Как' с' ти? - шта је с'главом, у том фазону...
Фрљакање стручним и страним изразима - у форми хејта да се срочи нешто