Naoružanje (tenkovi, avioni, puške, itd.)

  1. nas čeka ova situacija što se sad dešava grcima, to je evidentno...

  2. Koji smo mi smradovi!!! ajde da rasprodamo sve sto imamo i da sedimo u 4 zida!!!

    A sta mislite o tome da uvozimo samo motore a da karoserije i elektroniku sami radimo?

  3. Pa nema Srbija dvajes' hektara, jebem ga, kako nas napade onolika NATO sila? Što se tiče artiljerije i S 300, slažem se.

    a ne da uvozimo svacije djubre...

    Je l' to porediš Novi Avion sa Gripenom, Rafalom, MiG-om i njih sa đubretom?Jesi ikad čuo da je lakše kupiti avion nego proizvesti, inače da nije, svaka šuša i buša bi krljala svoje avione na tržište.

    Dignuće se kurac Izraelu i Iranu, Jordanu, neko će puknuti, moraš se braniti i sam.

    Pa to. Vidiš da oće da se krljaju Izrael i Turska (koja ima drugu najjaču vojsku u NATO-u). Ako pukne Izrael, bogami branićemo se.

  4. elektroniku sami radimo?

    LOL bokte.

  5. lololololo na andonova

  6. Sto lol? ko nam je radio poboljsanja elektronike na tenkovima?

  7. Kupi od zapada avion i probaj da ga koristis kako se njima ne svidja....veruj mi rakete im nisu potrebne da ga obore...

  8. brate, ništa naše ne može da se poredi sa nečim što uvezemo. ama ništa. osim onog snajpera

  9. Sto se tice odbrane zemlje, ako uopste dodjemo u situaciju da moramo da je branimo, najbolje da se pare uloze u pravljenje atomskog oruzja. Dve-tri rakete dometa max 2000 km i Bog da nas vidi. Imamo strucnjake (moze onaj lik Cepam Atome da radi na tome ladno), imamo Vincu, samo pare da nadjemo. Onda jednu od tih raketa prikazes na TV-u kao sto Rusi rade i svi se useru. Dovoljno je da moze da do'vati do Nemacke. Ucenis ih da ces im jebati mamicu ako nesto pokusaju i boli te kurac. Niko ne sme da te pipne jer su vecito pod strahom. Kako Iran niko ne sme da jebe? Ili bilo koga drugog ko je napravio nukleano oruzje?
    Deluje nestvarno, ali bolje ne moze.
    Ako se vec nema para za avione, kupiti nov, zajeban PVO i bole te kurac.

  10. ali brate kad kreneš da se naoružavaš oni krenu da te drkaju, kao koreju... u tome je problem

  11. Drkaju nas i ovako. Ja kazem da ako budu pokusali neki rat sa nama da onda objavimo da imamo atomku. Kurac onda da krenu da jebenisu ovuda.

  12. Кад је није направио Јожа неће нико код нас.

  13. Ma samo da razvijes ICBM ne mora nuklearne glave cisto eksploziv... kad ih imas u dometu odma te gledaju kao konkurenta....

  14. Samo da se useru od toga, nebitno da li je nuklearno ili je samo eksploziv. Moze i hidrogenska, samo da bije. Ali nece to ova poltronska vlast nikad uraditi.

  15. Krljaju te sankcijama, mi smo jedne jedva preživeli, druge ćemo teško. Pa vidiš jebene uslove života u Koreji, ljudi jedu bube sa buđavim lebom, jebote. Treba nam jedno 10 godina i jedno brdo para da napravimo nuklearku, da smo bili pametni, devedesetih se atomske prodavale u Rusiji za 60 do 100 miliona dolara, bajo. Jebiga sad.

  16. Ma znas kako.kolko su oni glupi to je neopisivo!!! samo napravis solose i tako ti stoje... prazni
    kad su progutali drvene avione '99 progutace i silose od stiropora majke im ga spijunske :D

  17. kolko su oni glupi to je neopisivo!!!

    E neka smo mi pametni. Vidim dokle nas je naša pamet dovela.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.