Naoružanje (tenkovi, avioni, puške, itd.)

  1. Jeste da je krš, ali se nekako usereš kad ga vidiš. Rispekt u svakom slučaju.

  2. Sad kad listam po netu "Zorka" je mitraljez, a ono je puška sa drvenim kundakom gde se ubacuje metak ima i onaj deo što skineš, vratiš, povučeš a bi ubacio metak u cev

  3. To je inače zatvarač.

  4. http://www.superdrummy.com/mg42.jpg sejac smrti i panike, na vojnoj vezbi u JNA upali smo u zasedu i onda su opleli po nama rafalom( sa corcima naravno) u nekoj sumi, u prvi mah sam pomislio da ce nas stvarno potamaniti. Mogu samo misliti kako to cepa sa pravom municijom, jebem li ga, Nemci su to napravili, nije zajebancija.....

  5. Taj mitraljez je ko besan pas, mnogo zajeban.

  6. http://www.wwiiguns.com/store/images/m1918a2_bar_airsoft_replica_0911_24f.jpg

    Browning Automatic Rifle ili B.A.R., automatska puska vrlo interesantnog dizajna, upitnog kvaliteta i ubojne moci. Dizajnirana je jos davne 1918. godine i bila u zvanicnoj uptrebi u americkoj vojsci do 1960. godine.

    http://www.gunslot.com/files/gunslot/images/50981.jpg

    Tommy gun, Thompson, Chicago-Typewriter, masinka namenjena FBI za vreme prohibicije, omiljeno oruzje u isto vreme i gangstera. Neprecizan,ne bas pouzdan ali dozlaboga ubojit madafaka. Kalibar zrna 45, koriscen i u vreme raspada SFRJ u ratu na podrucju Hrvatske.

  7. Sad sam se setio najpoznatijeg artiljerijskog oružja iz Prvog Svetskog Rata, francuski Pito koji smo mi koristili da zaustavljamo Austrougare...

  8. to je svaba radio usta ga... :D sve na dugme i rukama,nikakav alat nije potreban i jos jedna bitna stavka
    mitraljezac duzi 3 cevi koje se lako menjaju sto znaci kad se jedna ugreje kacis drugu.inace cev se ne ostecuje od toplote,samo gubi na preciznosti.

    evo kako ga lik u par minuta rastavlja
    http://www.youtube.com/watch?v=BERGobm537A&feature=related

  9. Kvalitet bato.

    Inače cela familija H&K pušaka i automata radi na istom principu kao i MG42, tj. koriste bravljenje sa valjcima.

  10. http://www.deactivated-guns.co.uk/images/uploads/MP44/MP34.jpg

    MP-44, sturmgever, nemacka automatska puska, proizvedena u ogromnom broju u 2. sv. ratu, verovatno inspiracija M. Kalasnjikovu prilikom konstrukcije AK-47, bila u upotrebi u JNA do 1980 godine.

  11. CZ 30.06 http://hubert-bjelovar.com/images/uploads/CZ_555-resize.jpg Zato što metak ove puške ima veoma mali, ustvari nikakav, "pad". Koristim je za lov, ali isto tako se može koristiti ako npr. hoćete da ubijete predsednika sa neke visoke zgrade. A pod visoku zgradu mislim 500-spratnicu.

  12. Zgrada od 500 spratova?

  13. Тед Страјкер?

  14. Ololo za razbijanje demonstracija.

  15. Домовина се најбоље брани вулкан миниганом.

    http://www.epicycle.org.uk/images/minigun1.jpg

    Реци, распалиш овим по Бугарима. Који сврш.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.