Izbegavanje vojne obaveze:kukavičluk koji praktikuju pičkice ili nešto drugo

1. Не иде ми у главу што би неко размишљао о сравњивању Хрватске и Албаније.

Зато што су то силом отете србске земље?

2. UBI' UBI' UBI' PEDERAAAA!!!!
    a, pardon.. pogrešna tema :)

3. Зато што су то силом отете србске земље?

Трололо, а? :)

4. Јок, већ исти људи што говоре да би сравнили, углавном и мисле да је то све сербско.

Едит: Што би их онда учинило аутодеструктивним?

5. Мени је кул сравњивање на ТеВеу, иначе не бих волео да сравњујем и да будем сравњен.

6. Neki ljudi misle da su te zemlje oduzele nešto što je pripadalo srpskom narodu. I zbog toga misle da nam ti narodi još uvijek duguju nešto. Vrlo jednostavno.

7. Istina, najjača mi bila neka grupa na fejsu : Da se Dražin barjak vije, ne bi bilo Albanije!!!
    Nepotrebno je reći da sam umirao od smeha.

8. kukavičluk najgore vrste...nerodoljublje i pičkaluk....ako ne voliš svoju zemlju kako ćeš da voliš nekog drugog?...bilo koga...

i ko će da brani ovu zemlju?..niko, svi izbegavali vojsku....zato smo i tu gde jesmo...svi ste vi koji ste izbegli vojnu obavezu izdajnici...

9. Колико се ја разумем у слова и тако те глупости, овде нико није помињао сравњивање Хрватски и Албаније из чисте обести, већ спремност наше војске(и народа) да се одупре другој војсци у случају да будемо нападнути. Дакле, да ли би смо могли пружити отпор и сачувати наша кул космополитско-пацифистичка дупета од потенцијалне најезде Шиптара или неког другог народа из окружења. А сравњавање је помињано у смислу сагледавања војне моћи наше државе у овом тренутку, дакле само поређење.

Иначе поздрав од пичкетине описане на некој од претходних страница. :)

10. Neki ljudi misle da su te zemlje oduzele nešto što je pripadalo srpskom narodu. I zbog toga misle da nam ti narodi još uvijek duguju nešto. Vrlo jednostavno.

Ако сам добро сконтао... На пример... Ја живим 1990-их на Косову и Косово ''припада српском НАРОДУ'', а моја кућа и окућница припадају МЕНИ. Онда ја то лепо продам Албанцу и моје некретнине више не припадају мени, али и даље на неки волшебан начин припадају СРПСКОМ НАРОДУ. А ја притом нисам једини, него исто уради и буљук људи. Територија се касније одвоји, постане независна, али и даље НАРОД има неку виртуелну тапију на њу. Је л' то то? :)

11. Ја бих Шипосе сравнио на кеца. То ионако нису људи.

12. @Bicebice : A kako je ta zemlja zaslužila da je mi volimo? Objasni mi, glup sam...

13. Зашто земља треба да заслужи да је волиш?

14. Jebo te Džimi, aj reci nešto zbog čega nećeš dobiti pivo od mene :P

15. kukavičluk najgore vrste...nerodoljublje i pičkaluk....ako ne voliš svoju zemlju kako ćeš da voliš nekog drugog?...bilo koga...

Брате, волим себе, жену и своју породицу, своје другаре, доста ми је. Што морам да волим неког другог по дифилту? Расипање драгоцене љубави, ако мене питаш.

i ko će da brani ovu zemlju?..niko, svi izbegavali vojsku...

Треба тежити свету у коме неће бити ратива и напада, па нико неће ратмишљати о одбрани. А за неке спорадичне ванредне ситуације треба да постоји професионална војска.

16. @ Božić : A zašto da ne? Jel ćeš da voliš majku ako je boli kurac za tebe? Možda i bi, ali to nije za ovu temu...

17. Ако сам добро сконтао... На пример... Ја живим 1990-их на Косову и Косово ''припада српском НАРОДУ'', а моја кућа и окућница припадају МЕНИ. Онда ја то лепо продам Албанцу и моје некретнине више не припадају мени, али и даље припадају СРПСКОМ НАРОДУ. А ја притом нисам једини, него исто уради и буљук људи. Територија се касније одвоји, постане независна, али и даље НАРОД има неку виртуелну тапију на њу. Је л' то то? :)

tako je DŽime, ali teritorija koja nije prodata je i dalje vlasništvo države Srbije i srpskog naroda..a nje ima poprilično....mnogo više od ove koja je prodata....cela Metohija oteta, niko nije uzeo ni pišljivi dinar..a bila u vasništvu Srba i SPC.....

dalje, država Srbija je ulagala u jedno nerazvijeno područje, najnerazvijenije u Evropi..fabrike, 2 elektrane, rudnici...sve je to država Srbija izfinansirala svojim, tvojim i mojim parama...daklem ta elektarna je i dalje moja...

ali nema ko da je uzme jer ste masovno izbegavali vojsku...

18. Džimi nije baš tako. Ali neću da oftopikujem. Mogu oni biti Albanci u Srbiji, ali nemaju pravo na otcjepljenje. Druga priča je to što su im to dopustile druge zemlje zbog svoje koristi od toga.

19. Брате, волим себе, жену и своју породицу, своје другаре, доста ми је. Што морам да волим неког другог по дифилту? Расипање драгоцене љубави, ако мене питаш.

ma ne možeš da voliš nikog...ne znaš šta je ljubav dok ne voliš svoju zemlju....