Izbegavanje vojne obaveze:kukavičluk koji praktikuju pičkice ili nešto drugo

1. a bila u vasništvu Srba i SPC...

Чекај, а који је па СПЦ фактор?

ali nema ko da je uzme jer ste masovno izbegavali vojsku...

Ја нисам. Регрутован сам регуларно, да ме је захватила војска, вероватно бих ишао. Иако бих мислио да је врло бесмислено. Обично траћење новца државе. Новца који би могао да се уложи рецимо у савременије наоружање за војску и бољу обуку за професионалне војнике. Но, фала богу, па укинуше војни рок.

2. ma ne možeš da voliš nikog...ne znaš šta je ljubav dok ne voliš svoju zemlju....

Уф, уф! :)

3. kad su bre ukinuli vojni rok?..pa pre 2 godine, godinu dana..nemaš ti 19 godina...mogao si znači da ideš DŽime nego si izbegavao...šatro studirao...

SPC je faktor što je njena zemlja...daklem i moja kao člana SPC...nije to zemlja države albanije nego Srpske crkve, ej bre, najveće svetinje....i ti pitaš koji je faktor...ne razumem te...pa neće valjda popovi da brane tu svoju zemlju, valjda im država i vojska te države garantuje neku sigurnost?..

šta, znači zato što je SPC može da joj otme ko šta oće?..a onda kad neko zapali jednu džamiju frka..jer Muslimanska verska zajednica je faktor...

4. Треба тежити свету у коме неће бити ратива и напада, па нико неће ратмишљати о одбрани. А за неке спорадичне ванредне ситуације треба да постоји професионална војска.

Potpisujem!

ali nema ko da je uzme jer ste masovno izbegavali vojsku...

Nisam izbegao, ukinuto je kad sam treb'o ic'. Mada iskreno koji cu im kurac ja? Verovatno bih razneo kasarnu....

5. pa neće valjda popovi da brane tu svoju zemlju, valjda im država i vojska te države garantuje neku sigurnost?..

Реално, кад мало погледаш како се макљају нинџе из Црне руке, опуштено могу да нас бране.

6. da bre..profesionalna vojska, pacifizam i ostala sranja..a svi se naoružavaju..i ratovi na sve strane..

potpali ste pod zapadnu propagandu...a oćete u NATO..pitaću vas, za 2 godine kad propadne ta profesionalna vojska pa kad vrate, ako Bog da obavezno služenje vojske..pa vas sve džumle pokupe u 35-40 godina...

mesto da ste otišli dok je vreme...

7. Реално, кад мало погледаш како се макљају нинџе из Црне руке, опуштено могу да нас бране.

pa normalno, služili vojsku svi do jednog, nisu izbegavali kao pičkice...

8. Ја сам избегао војску. И ја сматрам да НИСАМ пичка. Значи ко може нек је избегне јер је го курац... беспотребно је! Мада са друге стране кад ставиш светињу коју треба да чуваш буде мало размишљања.... НЕ!

9. da bre..profesionalna vojska, pacifizam i ostala sranja..a svi se naoružavaju..i ratovi na sve strane..

Bicebice, ovde kazes: "pacifizam i ostala sranja", a gore pricas da si clan SPC i kako je ovo njena zemlja. E, druze ne znam da li znas, pacifizam je jedna od osnova hriscanstva.

10. Oduvek sam želeo da odem u vojsku, ali pravu. Ne ovo govno od 6 meseci gde te svaki vikend teraju kući k'o klošara.

pa vas sve džumle pokupe u 35-40 godina...

Pokupiće me, al za kurčinu. Kad nisu do sada, matorog me neće odvući pa makar.

11. Fejz, ti možeš da smatraš i da si jebao ali realno nisi....

Mr. RaleQ, pa šta sad ako sam član SPC da pustim da me svako gazi i ubija?..pa nisam sisao tatu....i nisi dobro pročitao..kažem da na Kosovu ima zemlje koja je vlasništvo SPC...a država Srbija treba da joj tu zemlju vrati kako zna...

ali nema s kim..kad ko pičkice izbegavate vojsku...

kako bi branili kuću svoju sutra?

12. Pitaću te Frenki...kad te pokupe pa u Nigeriju..ili Alžir..ili Libiju...oćete u NATO nećete u vojsku..

e ima da oćete...

13. Хавио не разумем шта си рекао

14. SPC je faktor što je njena zemlja...daklem i moja kao člana SPC...nije to zemlja države albanije nego Srpske crkve, ej bre, najveće svetinje...

Хоћеш да кажеш да је и ова јадна земља трећег света у којој живим (под тренутним именом 'Србија') у ствари земља Српске православне цркве? :D

15. Pitaću te Frenki...kad te pokupe pa u Nigeriju..ili Alžir..ili Libiju...oćete u NATO nećete u vojsku..

Ma 1000. :)
    Đes meni našao pričati te balalajke svega ti. Nema prođu jebiga. :)

16. Mr. RaleQ, pa šta sad ako sam član SPC da pustim da me svako gazi i ubija?..pa nisam sisao tatu....i nisi dobro pročitao..kažem da na Kosovu ima zemlje koja je vlasništvo SPC...a država Srbija treba da joj tu zemlju vrati kako zna...

Izvinjavam se sto nisam dobro procitao, ali da, po Isusu trebao bi da pustis da te svako gazi i ubija.

KAko bi branili kucu svoju sutra

Pod "sutra" predpostavljam da mislis na neku buducnost, valjda ce svet malo da napreduje i da stvari kao sto su rat i terorizam nestanu. Ja se zalazem za to, sad time will tell.

17. šta ne razumeš Fejz?..snmatraš da nisi pičkica a izbegao si vojsku kao pičkica...

možeš ti da smatraš šta oćeš, brojke ne lažu sinak..činjenično stanje...

i opet isto pitanje

kako bi branili kuću svoju sutra?!!!!!!!!!!!!!!!!

18. U idealnom svetu, Džimi je u pravu. U realnom, kaizenkaizen je donekle u pravu. Ja takođe nisam služio, ali nisam ni izbegavao, jednostavno su me izgubili u evidenciji. Nikad mi ništa nije stiglo za vojsku, verovatno jer sam se selio 2 puta. A da sam morao išao bih. A razmišljam da li da odem na ovih 3 meseca makar da pokupim neku osnovnu obuku, možda mi zatreba sutradan.

19. Pod "sutra" predpostavljam da mislis na neku buducnost, valjda ce svet malo da napreduje i da stvari kao sto su rat i terorizam nestanu. Ja se zalazem za to, sad time will tell.

a da, to ima realnog osnova..evo vidimo na skorašnjim primerima u Libiji..bacaju cveće na Gadafija...

pa rasturiće Srbiju na sitne komade zbog vas bez muda..svako će da otme deo a vi ćete da ćutite i da se zalažete za pacifizam....

20. kako bi branili kuću svoju sutra?!!!!!!!!!!!!!!!!

Јел морам да идем на обуку од 3 месеца да бих знао да упуцам човека? Јел то оћеш да ми кажеш. Пази контам ја да ти тролујеш ал не ради се то тако... јебем му миша
    Поготово немој мене да тролујеш

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.