Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gledate li? Jebiga, mislim da sam malo kasno otvorio temu pošto je sutra šesta tekma. Stanje je sledeće, Dalas vodi 3-2 i ima priliku da uzme prvu titulu sutra u Majamiju. Zanimljivo je što su se Mevsi vraćali posle gubljenja sa 15 razlike i dobijali mečeve. Iskreno, navijam za Dalas jer su Dirk i Peđa zaslužili prsten više nego iko.
Dakle:
ILI ONI KOJI NEMAJU SPORT KLUB:
Znači samo uđete i uključite se kad počne tekma. Snaćićete se. Možda će bagovati, ali zavisi od brzine neta.
Da čujem i vaša mišljenja, predviđanja, itd..
Гледао бих, јебига, али испит ми је у 8 ујутру у понедељак. Ако останем да гледам, имаћу једва један сат сна. Ваљда ће добити Мајами, па да гледам мајсторицу. :)
Далас је направио два велика преокрета у финалу. Да им није Дирка, већ би изгубили са 4:1.
Гледао целу трећу (сморио се и изморио) и последњих пешес минута 4. утакмице. Пету сам пропустио због обавеза у кафани. Гледаћу шесту, навијам за Далас због Пеђе првенствено, али бих навијао за њих и да нема њега. Новицки заслужује тај јебени прстен вие него иједан играч други у лиги. Не знам шта ће бити, неизвесно је...
Ja se nadam da će konačno to privesti kraju, majku mu jebem. Teško ih zajebaše sudije, 2006. Da su dosudili Vejdu neke faulove u trećoj tekmi, dobio bi Dalas i najverovatnije uzeo titulu.
Иде ми на курац што утакмице трају читава три сата. Гледам од два сата, рецимо и око четири, четири и нешто ми се склапају очи, баш кад је крај. Али издржим некако...
Шта мислите, хоће ли Стојаковић добити шансу у наредној утакмици, бар неких 10-ак минута?
Ne znam, sve zavisi kako se pokaže, majku mu. Nešto ga u drugoj tekmi nije hteo šut. On ipak važi za najsigurnijeg tamo. Pre Kida, Novickog i Terija.
Капирам да ће пустити да проба, па ако буде почео добро и уђе у серију...
On im je potreban. Majami može više od onoga. Ako se to bude dogodilo, trebaće im Peđa. Mogu oni u tim situacijama bez Peđe samo ako igraju perfektnu odbranu i ako ih sve kenja šut, a posebno Novickog, Terija, Stivensona, Bareu i Kida. Što je teško ostvarljivo. Peđa im i zato služi.
Ја немам ништа више шатро паметно да кажем, баш сам мало пратио енбиеј ове сезоне, а и прошлих богами... Написаћу:
GO MAVS!
Ko bi im i tu jednu pobedu obezbedio bez njega?! Meni je Majami simpaticna ekipa, jos od vremena Seka i Penija Hardaveja, ali sad navijam za Dalas, iskljucivo zbog Novickog. Prsten bi bio kruna njegove karijere, a osvojio bi ga maltene samo sopstvenom zaslugom. Kako je samo odigrao plej of, obarao rekorde, igrao povredjen, igrao sa temperaturom, i nijednom nije podbacio! Jebeni genije!
U koliko sati se igra? Ne bih voleo da Majami izjednaci, bili bi u velikoj prednosti u poslednjoj utakmici.
Го го повер ренџерсссс, Новицки је мама и кева овог спорта, наравно ТАТА је САЛЕ ЂОРЂЕВИЋ.
Далас је један од најкошаркашкијих тимова у лиги, обожавам што више играју на кликер него на силу, као рецимо Мајами. Не могу да гледам Леброна како сили онолико, посебно што у животу није направио регуларан двокорак. Вејду свака част, Бош је исто врло интелигентан играч, али оног препумпаног мрзим. Сутра идем код ортака, носим грицкалице и пиво, и навијамо за Мавериксе! Напред Пеђа и Дирк! Заслужио је Шваба прстен, а и волео бих да Леброн не добије ниједан до краја каријере :DD
http://www.sportklub.info/vest.php?id=nba-finale--majami---dalas-2-3--02-00h-sk-
Најава 6. утакмице. Вечерас у 2 сата после поноћи, да подсетим.
Već sam pripremio pivo, kikiriki, kekse i kafu. Još tri sata. :)
Ja nemam ni kokice tuga bre :)
Ma leba i džema, i gotovo. :)
Biće gusto. Majami favorit u ovom meču sigurno, al Dirkenštajn ubacio u nitro pogon. Jebem li ga, Džejms mora jednu da prokine i da sune 25, 30 poena, a Vejd je ubitačan u celom finalu. Večeras navijam za Majami, a onda u sledećoj za Dalas :)
У 9, ал морам гледати.
Да ли нема Пеје ни вечерас?
Kako možete da gledate tu glupost? To nije ni K od košarke.