Prijava

Gledate li? Jebiga, mislim da sam malo kasno otvorio temu pošto je sutra šesta tekma. Stanje je sledeće, Dalas vodi 3-2 i ima priliku da uzme prvu titulu sutra u Majamiju. Zanimljivo je što su se Mevsi vraćali posle gubljenja sa 15 razlike i dobijali mečeve. Iskreno, navijam za Dalas jer su Dirk i Peđa zaslužili prsten više nego iko.

Dakle:

sutra na Sport Klubu u dva sata posle ponoći. šesta tekma NBA Finala

ILI ONI KOJI NEMAJU SPORT KLUB:

Znači samo uđete i uključite se kad počne tekma. Snaćićete se. Možda će bagovati, ali zavisi od brzine neta.

Da čujem i vaša mišljenja, predviđanja, itd..

Гледао бих, јебига, али испит ми је у 8 ујутру у понедељак. Ако останем да гледам, имаћу једва један сат сна. Ваљда ће добити Мајами, па да гледам мајсторицу. :)

Далас је направио два велика преокрета у финалу. Да им није Дирка, већ би изгубили са 4:1.

Гледао целу трећу (сморио се и изморио) и последњих пешес минута 4. утакмице. Пету сам пропустио због обавеза у кафани. Гледаћу шесту, навијам за Далас због Пеђе првенствено, али бих навијао за њих и да нема њега. Новицки заслужује тај јебени прстен вие него иједан играч други у лиги. Не знам шта ће бити, неизвесно је...

Ja se nadam da će konačno to privesti kraju, majku mu jebem. Teško ih zajebaše sudije, 2006. Da su dosudili Vejdu neke faulove u trećoj tekmi, dobio bi Dalas i najverovatnije uzeo titulu.

Иде ми на курац што утакмице трају читава три сата. Гледам од два сата, рецимо и око четири, четири и нешто ми се склапају очи, баш кад је крај. Али издржим некако...

Шта мислите, хоће ли Стојаковић добити шансу у наредној утакмици, бар неких 10-ак минута?

Ne znam, sve zavisi kako se pokaže, majku mu. Nešto ga u drugoj tekmi nije hteo šut. On ipak važi za najsigurnijeg tamo. Pre Kida, Novickog i Terija.

Капирам да ће пустити да проба, па ако буде почео добро и уђе у серију...

On im je potreban. Majami može više od onoga. Ako se to bude dogodilo, trebaće im Peđa. Mogu oni u tim situacijama bez Peđe samo ako igraju perfektnu odbranu i ako ih sve kenja šut, a posebno Novickog, Terija, Stivensona, Bareu i Kida. Što je teško ostvarljivo. Peđa im i zato služi.

Ја немам ништа више шатро паметно да кажем, баш сам мало пратио енбиеј ове сезоне, а и прошлих богами... Написаћу:

GO MAVS!

Далас је направио два велика преокрета у финалу. Да им није Дирка, већ би изгубили са 4:1.

Ko bi im i tu jednu pobedu obezbedio bez njega?! Meni je Majami simpaticna ekipa, jos od vremena Seka i Penija Hardaveja, ali sad navijam za Dalas, iskljucivo zbog Novickog. Prsten bi bio kruna njegove karijere, a osvojio bi ga maltene samo sopstvenom zaslugom. Kako je samo odigrao plej of, obarao rekorde, igrao povredjen, igrao sa temperaturom, i nijednom nije podbacio! Jebeni genije!

U koliko sati se igra? Ne bih voleo da Majami izjednaci, bili bi u velikoj prednosti u poslednjoj utakmici.

Го го повер ренџерсссс, Новицки је мама и кева овог спорта, наравно ТАТА је САЛЕ ЂОРЂЕВИЋ.

Далас је један од најкошаркашкијих тимова у лиги, обожавам што више играју на кликер него на силу, као рецимо Мајами. Не могу да гледам Леброна како сили онолико, посебно што у животу није направио регуларан двокорак. Вејду свака част, Бош је исто врло интелигентан играч, али оног препумпаног мрзим. Сутра идем код ортака, носим грицкалице и пиво, и навијамо за Мавериксе! Напред Пеђа и Дирк! Заслужио је Шваба прстен, а и волео бих да Леброн не добије ниједан до краја каријере :DD

http://www.sportklub.info/vest.php?id=nba-finale--majami---dalas-2-3--02-00h-sk-

Најава 6. утакмице. Вечерас у 2 сата после поноћи, да подсетим.

Već sam pripremio pivo, kikiriki, kekse i kafu. Još tri sata. :)

Ja nemam ni kokice tuga bre :)

Ma leba i džema, i gotovo. :)

Biće gusto. Majami favorit u ovom meču sigurno, al Dirkenštajn ubacio u nitro pogon. Jebem li ga, Džejms mora jednu da prokine i da sune 25, 30 poena, a Vejd je ubitačan u celom finalu. Večeras navijam za Majami, a onda u sledećoj za Dalas :)

Гледао бих, јебига, али испит ми је у 8 ујутру у понедељак. Ако останем да гледам, имаћу једва један сат сна.

У 9, ал морам гледати.
Да ли нема Пеје ни вечерас?

Kako možete da gledate tu glupost? To nije ni K od košarke.