NBA Finale 2011

1. Nije, košarka je mega ishrana - beovuk. ne lupaj, leba ti.

2. Košarka je u Evropi. To tamo je predstava.

3. Nije ovaj Dalas pravi Dalas. IMaju mnogo crnaca da bi bili tru. Opet, ostaju jedna od najbeljih ekipa u NBA i zbog toga sam uz njih. Dirk je religija ♥

u potpisu,
    crnac u duši.

4. zadnji put sam pratio NBA još od finala San Antonio-Nju Jork, valjda '99 ili 2000...

5. Jeste, skočimiše, to je isto ko kad bi rekao "šta kurac ovi englezi igraju, nije to fudbal, nego ono u kini/americi/mesopotamiji.

6. Prava košarka je u Evropi. To tamo preko bare je predstava.

7. Више волим Европску кошарку.
    Сад навијам за Далас да нагузе оне набеђене Црнчуге Вејда и Ђејмза. Иначе, већ десет година немам омиљени тим у НБА.

8. Nije isto. Nikako ne može biti isto zato što mi pričamo o košarci.

9. A gde je izmišljena košarka? U Evropi?

10. Prava košarka je u Evropi. To tamo preko bare je predstava.

Аххахахахахах које троловање човече :)
    А ако не тролујеш онда, брате!! НБА је кева за сва европска такмичења!

11. Догодине ћемо је тек пратити ако се Весели уклопи и нађе неки тим који ће му одговарати

12. Ne pratim NBA već nekoliko godina, ali navijam za Teksas. Uostalom, Majami je osvojio prije nekoliko godina sa Šekom, a Maverikovi nisu nikad. Ajmo švabo poljskog porijekla!!

13. Nadam se da će Dalas da ih bije a svi su izgledi ako Dirk i Teri otvore dobro i Stojaković ubaci bar nešto (mada je pitanje i da l' će da igra). Majami guše dva velika košgetera koji se kolju ko će da nosi igru u ofanzivi. Realno im bolje išlo kad je Vejd sam ubaciv'o 40+ po tekmi.

14. Скочимиш је у праву, у eвропи је квалитетнија и паметнија кошарка. aли што да не гледамо и ту атрактивну америчку? људи скачу, закуцавају, бију се, још су и преноси 3 сата. таман да се мало лепо забавиш без нервирања, ја овде навикао да изгризем све прсте уз партизан :D

15. Не пратим НБА, али навијам за Чикаго, из чисто патриотских разлога. И волим да видим у екипи да има белаца... Где год погледаш нигерија јебена, ко да се у Африци игра. А за Далас ћу навијати зато што су Стојаковић и Новицки фаце.

16. Ako je ono kvalitetnija košarka u Evropi, odseći ću sebi tukidid.

17. Ko će da bude tru i da bleji na ovoj temi i posle 2? lololo

18. Nadjimo se na poluvremenu ovde da kenjamo i prognoziramo.

19. Idemo dirče do pobede

20. Ajmo Dirče, Vukajlija kliče! A ti Peđa, čuvaj crncu leđa!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.