Prijava

Ma jok, neće Majami brzo stići Dalas jer ih Teri drži u životu.

Teri je odličan. Samo da Novicki ubode par, i ode Dalas na 10 ak +

Poluvreme, dajte analizu i prognoze.

Novicki izgleda ima Albanske krvi..

Jericho, to ti kažem, ispucavaju se, ali i dalje vode. A kad proradi Nemac, valjda će to biti to. Poluvreme.

Има ту још много да се игра.

Biće ovako slično do kraja, sa eventualnim serijama oba tima pod uslovom da Novickog krene da kenja šut. Otprilike, mada sve je moguće.

Ma teško da može majami, ima dosta da se igra ali Novicki je nula, čak je i smetao, on ako malo proradi sa ovako raspoloženim Terijem nema krize za Dalas.
A Majami sve solidno nešto, ništa posebno za pobjedu treba dosta bolje. Samo polako što kaže Peki ima još mnogo igre.

Zao mi samo Pedje sto ne dobija ni sekunde...mislim tesko bi on odbranu igrao...ali zna pogoditi kada treba

Samo ne valja da više od minut-dva Rik Karlajl igra igru sa jednim plejmejkerom. Treba malo da se odmore i Kid i Barea, i to je to. Čendlera i Meriona da ubaci malo sredino treće. I sve da čuva za četvrtu. Peđa eventualno u četvrtoj od sredine do kraja, a Kori Bruer bi bio koristan u trećoj u defanzivnom smislu. Kardinal, tu i tamo.

Неизвесна утакмица, крај ће бити занимљив. Него колико је Стојаковић уопште играо ове сезоне и у финалима? Нисам га гледао сто година, а нема га сад ниђе...

u prosloj nije igrao u onoj pre te par sekundi...:/ mislim da je zasluzio mnogo vise

Peđa će natakne prsten i da se kurči Knez Mihajlovom ololol

Igrao je 5 minuta u drugoj ja mislim, i dva puta po pet sekundi u još dve - kad je bilo neizvesno za trojke i slobodnjake. I to je to. Zaslužuje i može više, mnogo više!

Istina je da je sve moguce, ali Majami igra bojazljivo, a tako se ne osvaja titula. Dalas sa dosad ocajnim Novickim ne samo da je rezultatski u igri, vec cak jebeno vodi! Kad proradi Novicki (a to je skoro sigurno), Majami nema psihu za preokret.
Ako Lebron kao "glavni" igrac Majamija promasi oba slobodna bacanja, na domacem parketu, u prvoj polovini, cemu mogu da se nadaju u nastavku, kad se uplase da je sve izgubljeno?

Sreca pa veceras ne navijam za Majami :)

Стојаковића после 4. утакмице са Лејкерсима нема нигде. После те утакмице је имао пар утакмица са око 10 поена, па је пар утакмица подбацио, и од тад углавном или игра пар минута, или уопште не игра.

Фазон овде је што Мајами само треба да нађе начин да пробије зонску одбрану. Реално, то је једина одбрана коју Далас може да игра. Ако играју човека, нема ко да покрива Вејда.

Pa, ima Majami još kombinacija u avom arsenalu. Možda tipa da skine na par minuta ovaj trener Majamija Entonija sa Novickog i da ga Metne na Čendlera koji lako prolazi, lakše od Novickog, a Novicko da malo slobodnije igra u zavisnosti dal' ga čuva Hezlem ili Boš.

Lagano sam se sa drugom u gajbu piva pre pocetka serije kladio da ce Dalas uzeti....preiskusni su ljudi da bi izgubili od neuigrane ekipe Majamija...

Jedino Bruer i Teri mogu jedva da pariraju Vejdu, EVENTUALNO u nekom slučaju Barea. Niko drugi. Brz je, jebiga.