Titan Quest

  1. Не видех тему о овоме, а игрица, сажето речено - ЈЕБЕ!
    http://www.youtube.com/watch?v=zYxoBqNey5k
    Па ајде да чујем ваше мишљење...

  2. Матора је али је добра, одлична копија Диабла. Али има баг.
    Свако кога знам да је инсталирао пиратску верзију се жали да игрица искаче у виндовс, на сваких 20-так минута... И мени се то дешавало, па сам је избрис'о.

  3. Ја нисам имао никаквих проблема, савршено ми је радила, ал' проблем је што ми није легла послије диабла. Јесте добра игра, ал' јебига. Ја ти предлажем SpellForce ако ниси играо, мени је то одлична игра.

  4. OVO JE ENORMNI KURAC OD IGRE !!!
    NAJVEĆE GOVNO OKO KOG SAM SE PATIO DVA I PO JEBENA MJESECA !!!
    Osim ovog nemam većih pritužbi.

  5. Sto se tice prozora koji iskace u windows-u sve sto treba da se uradi jeste da se igrica patchuje ( dobar patch se moze naci na strategy informer sajtu ) ili sto je mnogo jednostavnije da se skine immortal throne i onda igra nece bagovati :) BTW ne moze se nista meriti sa Diablom i rokanjem Andariel kasno nocu :)

  6. OVO JE ENORMNI KURAC OD IGRE !!!
    NAJVEĆE GOVNO OKO KOG SAM SE PATIO DVA I PO JEBENA MJESECA !!!
    Osim ovog nemam većih pritužbi.

  7. Ja sam to igrao pre par godina i relativno se smorio.

  8. Матора је али је добра, одлична копија Диабла. Али има баг.
    Свако кога знам да је инсталирао пиратску верзију се жали да игрица искаче у виндовс, на сваких 20-так минута... И мени се то дешавало, па сам је избрис'о.

    Ако је теби матора, то значи да сам ја оматорио, иако нисам. :)

    Што се бага тиче, пар пута ми је дошло да бацим монитор кроз прозор. Игра ми је искакала на тачно одређеним местима и знам да сам пар пута морао да идем пешес пута дужом рутом како би избегао избацивање на Виндовс. Тешки смор. Ал, игра ми је била кул. Јес, копија је Дијабла, ал ко да је Дијабло неко ремек дело па да ме боли курац ако га неко копира. Брате, кликћеш седамсто пута у минуту ради бољег трозупца, прича го курац, РПГ сведен на искуствене поене. Игра за одмарање мозга, као и ТЊ.

  9. Мени је до јаја била, ал је био баг да дођем до одређеног дела, тип 90% се обрне и даље не може.

  10. Kao sto rekoh to je problem koji se rešava patchom ili instaliranjem nastavka ( immortal throne ). Bilo koja igrica da vam pravi problem posetite sajt : http://www.strategyinformer.com/

  11. Као РПГ фан могу да кажем следеће:
    У периоду када је ова игра изашала, хек едн слеш ербиџијеви су покушавали да ископирају Дијабло. Наравно. Онда ћете рећи да су све пуцачине копија Вулферштајна 3д. Играм је преко годину дана и могу да кажем да ТИТАН КВЕСТ и његова ЕКСПАНЗИЈА, Имортал Трон заслужују најбоље похвале. Ти је и ЛИЛИТ мод који јебе! Имам Бриганда, Дивинера, Ритуалиста, Конџурера, и Оракла на 40+ левелу са тим да су Ритуалист и Оракл на 60+ левелима. ЈЕботе, скупљам артифакте, склапам релике, убивам босове. ЈЕДИНО ШТО ЈЕ ПРЕВИШЕ ЛИНЕАРНО. Линеарно у пичку материну тако да се Сајд Квстови могу решити јер мораш да налетиш на решење. Међутим ЛИЛИТ мод није ни мало линеаран и то ми се свиђа. Свиђају ми се и ИСТЕР ЕГОВИ, све оне зајебанције које проналазим, па чак и Одело Деда мраза у сету за РУКЕ НОГЕ ГЛАВУ ШТИТ МАЧ ТОРЗО који је до јаја. Игра ЈЕБЕ! ТОЛИКО!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.