Vukajlija - Škola trola

1. Uspesan troll se nikad ne izjasnjava o trollu nego jednostavno istrolluje druge i ode.
    Ostavljajuci ih da zveraju i da razmisljaju jel jeste il nije.

Trolovanje je kao hobi... i to neki pičkasi, poput baleta. Neka ti uživaš u tome, ali ne pričaš drugima. ;)

I ne želim da čujem "trol je ovo-ono". Kao i meme-e, Vukajlija ima svoj poseban, genijalan trol, koji nema granice.

2. vi ste mi neki trolovi, umro covek i vi se sprdate sa tim, AHHHAAHAAA umro covek xDDD

dobro vam je rekla ona devojka sa slike, nemate postovanja ni za zive ni za zive ni za mrtve

3. Stvarno e. Ništa vam nije sveto, pa ni Darko Radovanović.

4. Ово гледа неко одозго

5. nemate postovanja ni za zive ni za zive ni za mrtve

Ni za jedne, ni za druge, a bogami ni za treće.

Ово гледа неко одозго

Verujem. Da mu se ne sviđa, promenio bi kanal. Jede čovek kokice i uživa.

6. Ово гледа неко одозго

Znamo za usrani satelit

7. Ово је психотерапија за зиљаве клинце. Ко их је терао да отварају небулозне групе. К'о да то гледа ико нормалан. Сви плачу и сви кукају, терај то у пичку материну.

8. Нека ти је слава и хвала Дарко Радовановићу. И он је нечије дете. Опрости нама грешнима. Још се ниси ни охладио
    Ал заиста је глупо Дарко Радовановић умро - 25000 људи лајкс дис

9. _AJAX_
    Нека ти је слава и хвала Дарко Радовановићу. И он је нечије дете. Опрости нама грешнима. Још се ниси ни охладио

Alo bre, nas si naš'o da troluješ?

10. Ne, ljudi, stvarno se ljaljani.

11. Alo bre, nas si naš'o da troluješ?

Ја сам озбиљан. Он је био добар певач и човек превасходно

12. Али најјачи ми је тип који је ставио поред

АДМИН- и линк до профила... то је мајстор

13. Рекох данас, и мени је мало неукусно. Можда је човек био "сељак", и певао музику коју ви певате кад се олешите и кад заборавите да иначе слушате метал/хаус/небитно шта, али што рече неко горе, био је нечије дете, и нечија кева и ћале сад не могу да спавају јер кукају као мала деца. Оно, немам ја ништа против тих зајебанција, али ово је усиљено форсирање црног хумора, у тренутку кад човеку је човеку једва прошло 24 сата. Лош трол, и плус, ову ћу реч да употребим први пут у животу - неумесно.

14. неумесно

У потпуности се слажем са Џемом.
    Ово јесте сајт забавног садржаја, али требало би задржати границу доброг укуса и људскости. Да мало тролуцкате па да вас и разумем

15. Peki, jbg, ali samo otvaranje takvih stranica na fejsu je najpre neumesno. Ovo naše je zajebancija. Opet, neumesna, ali jebiga.

Rekao sam već jednom, ukoliko neko otvori takvu stranicu kada ja umrem, nek' mi se slobodno pridruži gore da mu jebem mater. :)
    A sada pozivam ovu ekipu, nek' navrate Toše, Milošević i ostali i nek' istroluju. Znajte da imate dozvolu onoga odozgo. :)

16. Одлично, одувек сам желео да научим да возим тролејбус.

17. Ма није у томе фазон. Прво, мени није смешно ово. Не зато што је лик умро, реално, боли ме ђока за њега, никад у животу нисам чуо за њега, него зато што једносавно није смешно. :/

Лош хумор, ако мене питаш. Оно, нисам ја неки експерт, а и не сматрам за себе да сам нешто духовит, али ово... Није то то...

Чак и сам назив теме. Па прво правило троловања је да се не хвалиш како си троловао неког. Бар не оволико. Могу да скапирам зајебанцију око људи који су годинама мртви, али неко ко се није ни о'ладио још. То је већ толико морбидно да не постоји толико добар црни хумор да га надјача.

18. Неумесно је отварање страница на фејсу посвећена покојницима.
    Неумесна и љигава је колективна емпатија нације над неким за којег су јуче чули.
    Тако да је троловање мала маца.

19. Slažem se peki al jebiga kad ljudi krenu da forsiraju nešto na internetu nema šanse da iko to zaustavi znaš i sam kolko si već na sajtu:)

20. Ne mogu djeca od 14 godina imati dobar ukus.

Pričate o nekom trolovanju a ovo što vi radite je idiotisanje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.