Prijava

Ја сам рекао да си сисица. Пријави и мене, буди принципијалан до краја.

mislim da surovi uopste nije trolovao na ovoj temi

umro covek i vi se sprdate sa tim, AHHHAAHAAA umro covek xDDD

Umro, pa šta? Da sečem vene za njim, da plačem, da vrištim? Svi umiru. Na ovaj ili onaj način, kad-tad. Treba da plačemo za svakom dušom koja ode sa ovog sveta? Smejte se ljudi, gledajte srećnu stranu života. On je sada na boljem mestu.

Ajmo svi u glas!
http://www.youtube.com/watch?v=3I2KtsrWcvk

au! baš me sad iznenadio mjsd... baš je bio fin dečko bre.... šta mu bi!?

Umro, pa šta? Da sečem vene za njim, da plačem, da vrištim?

Uopšte mi nije žao što je umro lik za koga nisam ni znao da postoji, nego je po mom mišljenju glupa fora, ništa više.

ajde ovako posto se tema zove "Vukajlija - Škola trola"

Реме
Ово је психотерапија за зиљаве клинце. Ко их је терао да отварају небулозне групе. К'о да то гледа ико нормалан. Сви плачу и сви кукају, терај то у пичку материну.

ovaj stav mi se svidja, takvo trolovanje je caksta drustveno korisno

ali treba imati umerenost, "trol radi trola" lako predje granicu i postane неумесно

vi ste otisli predaleko, sprdate se sa mrtvacem, vama treba spustanje a ne tim klincima

Sose, lepo je rekao Zyc.

takođe, trolovanje onih RIP grupa nije upereno protiv preminulog, već protiv patetičnih onlajn plačipizda

A što se tiče naslova, lepo sam pitao u opisu, ali mi niko do sada nije odgovorio.

Odakle toliko trolova na Vukajliji? Da li je ovo jedinstveno mesto gde takvi dolaze i pronalaze svoje utočište ili je pak ovo mesto gde se to znanje stekne?

Ja znam da sam pretjerao, i da sam dobio epitet SELJAKA, ČOBANA, DEBILA RASPALOG i još kojekakvihkuraca, ali zašto moraju da prave grupe i da se guraju na fejs i dokazuju nešto? Nema potrebe, odu fino u crkvu zapale svijeću i mirna Bosna.
I što kaže Reme ovo nije trol, brate vidi se iz aviona da je to spem gluposti i dijete bi skapiralo da se zajebavamo, samo što se neki primaju ko Marica za kurac, e jebemliga onda. Nije mi ni sekunde žao zbog toga što smo radili, šta više, ponovio bih to, iako sam dobijao poruke kao ove
http://img231.imageshack.us/img231/3235/unledet.jpg

ali i ovakve olololol http://img225.imageshack.us/img225/4363/unledwc.jpg
i još maalo ololol http://img12.imageshack.us/img12/1227/unleddd.jpg
Inače za ove ljude nemam pojma ko su. :)

И да, ја сам данас умро од смијеха на оно
троловање... Умирао сам бре...
САд оно није више забавно, али искрено после сто
година, данас је мени било забавно на фејсбуку

Prvo, ono nije trol. Trol je kada ti nekoga nateraš da misli da si ti ozbiljan. To je uradio Mentali, mi ostali smo spemeri. Jebiga ni u jednom trenutku nismo imali nameru da vređamo mrtvog čoveka, nego da provociramo ziljave debilizme sa Fejzbuka.
I da, nikom od njih nije ništa više žao tog čovega nego što je meni, iako sam prvi put danas čuo za njega, ali to je potreba da se izvuče korist iz svega. I baš zato smo se upustili u ovakvu akciju, jer realno kenja mi se od RIP grupa. Fejzbuk nije mesto za takve stvari. Posle sam to i rekao na nekoj od grupa i verovali ili ne pokupio sam više lajkova nego što ima bilo koji drugi post na toj temi. Po meni je to do jaja, jer dok god neko ukapira poentu svega toga to je više korisno nego štetno.
Ali kao što neko reče mi smo svi ovde samo kombinacija brojki i slova, tako da svaka glupost koju smo napisali nema nikakve veze sa stvarnim životom. Ali opet možda jeste ružno iako to niko normalan neće videti, niko koga će stvarno pogoditi.
Ipak, slažem se sa stavom mnogih da smo malo preterali, jer koliko god nama to delovalo kao crni humor, neukusno je jer je vest još sveža. Ali odreagovali smo kao jebeni čopor i ispemovali sve što se mole spemovati. Inače ni na Vuki nikoga nisam vređao do sada pa nisam imao ni nameru tamo da vređam, a ne verujem ni da sam nekoga stvarno uvredio. Nigde ja njega nisam spomenuo kao dobrog/lošeg čoveka ili šta već, nego je sve to bilo na račun debila u grupi i autora grupe. Sad što je spem otrgao kontroli u neku ruku jebiga, ne bi imao taj efekat da smo pričali o šumama Amazonije, a samim tim se ne bi desilo ono što se desilo, par ljudi je stvarno uvidelo da su takve grupe nebulozne i čak dalo kakav takav vid podrške. Znači sam pevač nigde nije lično uvređen, niti je uvređena porodica pevača, već čitava ta pomama oko tog čoveka.

E sad baš gledam i videh svega 2 baš vrna komentara: "Bože što mi dade ovaj pokvaren džojstik", sa Anđela i još jedan sa Feniksa: "odma' da vam kažem, nema ništa od toga ljudi" i "otiš'o si sarmu prob'o nisi", ali opet ni u ova tri komentara se taj lik ne spominje u negativnom kontekstu, već samo nervira ložane. Sva tri su moja komentara. Na drugim grupama ne znam šta je tačno pisano, ali ja ništa uvredljivije od ovoga nisam napisao. Tako da je možda usred svega ovoga naš spem i izgledao malo ekstremniji nego što zaista jeste. Na prvoj stranici, je onaj print skrin odrađen koji nema veze sa ovim likom nego je jednostavno spem. A i ostalo što sam pisao je bilo u stilu "pravda za menadžera". Mada jeste malo neozbiljno i ružno ipak nije toliko drastično, složićete se. Svi ostali komentari koje sam ja postavio nisu imali nikakve veze ni sa ovim čovekom ni sa situacijom, nego su bili odgovori na glupe postove mentola bez ikakvog pominjanja ovog Darka ili su bili mnogo blaži i umereniji od ona tri gore.

Tema promašila poentu. Može lock.