Raznorazne vesti sa neta

1. Мени тај РТС стварно није јасан. Што им писменији и смисленији коментар пошаљеш, већа је вероватноћа да га неће објавити. Код њи' само таленти пролазе:

Citav zivot sam imao psa i dan danas ga imam,deca spavaju sa njim i Ja i moja zena spavamo kad se njemu cefne da dodje u krevet.
    >>>>>Cak sta vise deca su izgradila veoma jak imuni sistem a koliko Ja sam upoznat vecine bolesti pasa nisu prenosive na ljude jer nam DNA nije isti.<<<<<

2. Мени тај РТС стварно није јасан. Што им писменији и смисленији коментар пошаљеш, већа је вероватноћа да га неће објавити. Код њи' само таленти пролазе:

Управо то. Невероватно је какав увид у идиотизме појединаца имаш листајући коментаре тамо.

3. Au! Naježila sam se!

4. Piše Pavle Ćosić

Izvor Be92

5. А коментари су епски.

6. I treba da ga otkazu, kopija iz Zrenjanina. Ali cisto sumnjam.

7. Ја сам чуо да је то зато што су нашли ону мутирану бактерију из Њемачке у хмељу.

8. "massni
    I treba da ga otkazu, kopija iz Zrenjanina. Ali cisto sumnjam."

Hahahahaah, koja glava. Ovo je vec epski komentar. Transfer blama , prosto puca.

9. Ovde kačite sve zanimljive, ozbiljne i lude nove vesti koje nabasate na netu. Tema je otvorena baš zbog sprečavanja gomilanja pojedinačnih tema za svaku vest.

http://vestisrbija.com/bacila-decku-kompjuter-kroz-prozor-zbog-fejsbuka/1434329

10. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ko je izmislio ovo?!!
    E jeste lud! :)))))

11. Hahahahaah, koja glava. Ovo je vec epski komentar. Transfer blama , prosto puca.

Zasto? Beograd ima vec dovoljno dogadjaja u godini.

12. Jbg, takvi smo ti mi beogradjani, 'ALAPLjIVI , ne mozes nam ugoditi. Boze me sacuvaj koje rezonovanje...

13. Ja sam Beogradjanin, ne radi se o tome.

14. Nego o cemu? O previse festivala u BGD?

15. Nego o cemu? O previse festivala u BGD?

Dugacka je tema, necu da oftopikujem vise ovde.

16. Амин.

SLOVIJANSKI ima i svoj simbol, zastavu sa četiri trougla crvene, plave, bele i žute boje.
    - Tražili smo nešto jednostavno i prepoznatljivo, nešto prijateljsko. Većina slovenskih zemalja ima zastavu sa crvenom, plavom i belom bojom, dodali smo žutu zbog Ukrajinaca i Kašuba.

Ооо, мисле на све.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.