Raznorazne vesti sa neta

1. Мени тај РТС стварно није јасан. Што им писменији и смисленији коментар пошаљеш, већа је вероватноћа да га неће објавити. Код њи' само таленти пролазе:

Citav zivot sam imao psa i dan danas ga imam,deca spavaju sa njim i Ja i moja zena spavamo kad se njemu cefne da dodje u krevet.
    >>>>>Cak sta vise deca su izgradila veoma jak imuni sistem a koliko Ja sam upoznat vecine bolesti pasa nisu prenosive na ljude jer nam DNA nije isti.<<<<<

2. Мени тај РТС стварно није јасан. Што им писменији и смисленији коментар пошаљеш, већа је вероватноћа да га неће објавити. Код њи' само таленти пролазе:

Управо то. Невероватно је какав увид у идиотизме појединаца имаш листајући коментаре тамо.

3. Au! Naježila sam se!

4. Piše Pavle Ćosić

Izvor Be92

5. А коментари су епски.

6. I treba da ga otkazu, kopija iz Zrenjanina. Ali cisto sumnjam.

7. Ја сам чуо да је то зато што су нашли ону мутирану бактерију из Њемачке у хмељу.

8. "massni
    I treba da ga otkazu, kopija iz Zrenjanina. Ali cisto sumnjam."

Hahahahaah, koja glava. Ovo je vec epski komentar. Transfer blama , prosto puca.

9. Ovde kačite sve zanimljive, ozbiljne i lude nove vesti koje nabasate na netu. Tema je otvorena baš zbog sprečavanja gomilanja pojedinačnih tema za svaku vest.

http://vestisrbija.com/bacila-decku-kompjuter-kroz-prozor-zbog-fejsbuka/1434329

10. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ko je izmislio ovo?!!
    E jeste lud! :)))))

11. Hahahahaah, koja glava. Ovo je vec epski komentar. Transfer blama , prosto puca.

Zasto? Beograd ima vec dovoljno dogadjaja u godini.

12. Jbg, takvi smo ti mi beogradjani, 'ALAPLjIVI , ne mozes nam ugoditi. Boze me sacuvaj koje rezonovanje...

13. Ja sam Beogradjanin, ne radi se o tome.

14. Nego o cemu? O previse festivala u BGD?

15. Nego o cemu? O previse festivala u BGD?

Dugacka je tema, necu da oftopikujem vise ovde.

16. Амин.

SLOVIJANSKI ima i svoj simbol, zastavu sa četiri trougla crvene, plave, bele i žute boje.
    - Tražili smo nešto jednostavno i prepoznatljivo, nešto prijateljsko. Većina slovenskih zemalja ima zastavu sa crvenom, plavom i belom bojom, dodali smo žutu zbog Ukrajinaca i Kašuba.

Ооо, мисле на све.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.