Prijava

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/255873/Nacisti-ucili-pse-da-govore-i-citaju

U novinama je čak napisano da je pas Rolf, najnapredniji učenik, “govorio” o religiji, učio strane jezike, “pisao” poeziju i jednom prilikom “rekao da želi da ide u vojsku jer ne voli Francuze”.

Pametan pas ? Pa kako će da mi donosi novine kad će da ih i on čita ?

Pa ja sam razumeo taj vic, ne razumem komentare doduše, a oni bi trebalo da su na srpskom!

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/924092/Prona%C4%91ena+Atlantida%3F.html

Дан када су коментари на РТСу испали паметнији од вести.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/924200/Americi+preti+bankrot.html

Плаше ли вас овакве вести? Или новости о гузици Пипе Мидлтон и Бијонсином најновијем шопингу успевају да их неутралишу?

ГМ, ово је прајслес.

Реци. Мада је вероватно искарикирана вест да би исмевали Лукашенка, ал опет... добра идеја.

'Danas je policija u San Franciscu ubila nenaoružanog 19-godišnjeg tamnoputog mladića zbog neplaćanja tramvajske karte. Vjerojatno se sad zbog toga osjećaju kao prave muškarčine. Te svinje bi trebalo linčovati', napisao je Karlović na Twitteru, kritizirajući postupanje policije.
'Vjerujem da je netko nevin dok mu se ne dokaže krivnja. Ono što se dogodilo u Washingtonu nema veze s ovim. taj dječak nije zaslužio 10 metaka u leđa', napisao je u drugoj poruci naš tenisač. 'Niti jedan svjedok nije vidio pištolj. Ne bi bilo prvi put da su (policija) podmetnuli dokaze i uništili nečiju reputaciju, samo kako bi javnost odobrila ubojstvo', napisao je u trećoj i posljednjoj poruci Karlović.
Dvojica uniformiranih policajaca ušla su u tramvaj i krenuli su pregledavati karte. Lokalna televizija KTVU navodi kako su policajci krenuli uhititi 19-godišnjeg Afroamerikanca, ali nije navedeno zbog čega. On im se oteo i dao u bijeg s rukama podignutim u zrak. Policajci su tad zapucali i mladić je pao na tlo smrtno ranjen.
Iz San Francisca stiže uznemirujuća snimka 19-godišnjeg mladića, kojeg su policajci upucali i pustili da gotovo iskrvari na ulici, a sve zbog kontrole karata u vožnji gradskim prijevozom.

http://www.youtube.com/watch?v=G68UmLMO7CY&feature=player_embedded

Костићу испашће опет к'о са оним ганфером што су га пандури код нас испребијали. Дигла се прашина, похапсише људе, тај исти ганфер јуче украо украјинском камионџији 100 евра! И онда да га не изубијају од батина...

Jebote, loše mi od onog snimka -.-

Како трансферише онај Карловић... за диплому.

Ne mogu da nađem vest jbg , ali na naslovu piše SRBI NAJOBDARENIJI NAROD U EVROPI ili slično..

Костићу испашће опет к'о са оним ганфером што су га пандури код нас испребијали. Дигла се прашина, похапсише људе, тај исти ганфер јуче украо украјинском камионџији 100 евра! И онда да га не изубијају од батина...

Ubili su dečka jer nije platio tramvajsku kartu od 2$. Nenaoružan, pucali su mu 10 puta u leđa dok je bežao sa podignutim rukama. Ne može da se poredi sa tim slučajem.

Ko ga jebe, što je bežao?!

Zezatore mnogo mi ides na kurac.