![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja sam za neku neutralnost, ovo sa domaćinima nema smisla. Ne napadajte me, ovo je samo moje mišljenje, ništa se ja ne pitam tu.
Pa nek slika ceo ekran ako se vidi da mu je uključen fejs kazneni za njega :)
Važi dodao sam tebe i janpija da ste protiv ako se javi još ljudi da su protiv brišem taj predlog nije problem zato sam i otvorio temu da se većina izjasni kako hoće da izgleda liga :)
edit i biošokera znam laki po ovom se vidi da tema propada od onolko igrača spade knjiga na dva slova
Reklamiraćemo malo ovu ligu ali onda Dule ukloni da se igra u Sredu da bi stigli da se prijave ljudi ako su zainteresovani.
http://www.haxball.com/?roomid=a9483e7cb0ee4cef2ac9dad26a76556d4fd7f77a7e21de018c103ebfe9b31829
Znam to sam već razmišljao da nećemo stići za sredu pomeriću za petak valjda ćemo nakupiti desetoro do tad
Ево ја да се пријавим, гласам за 3 минута, а ово за фиксно време нисам ништа разумео:)
Pa dal da bude ono što je bilo jedno vreme tipa igra se od 8 do 9 ili da damo takmičarima da se dogovore u toku dana i sami se dogovore termin
А па онда слободан термин, како се такмичари договоре
I ja se prijavljujem.
3 minuta
dogovoreno vreme
1 kazneni
neću igrati...
Ајмо уметници ове игре , покажите ваше знање ............
evo i ja se prijavljujem. 5 minuta bolje da se igra kao sto rade svi na svetu!
e, da ne zaboravim, snimak meca mora biti obavezan. dodajte u pravilima.
Prijavljujem se.
OBAVEŠTENJE
Prijavljivanje će trajati do četvrtka u 21:00h kad ćemo glasati i raspravljati o sistemu takmičenja pa molim sve prijavljene da budu tu i daju svoj glas
prijavljujem se
Људи, ладно синоћ сањам, као играм комп, тако нешто и одједном улази ми у собу БИОШОКЕР! да да,не зезам, биошокер долази, ( а не знам ни како изгледа) и као лик седи самном и играмо комп. И тако...
Мени се дешава да чујем име неког тима или аутора у свакоднавном животу и да се поцепам од смеха одма, типа на часу каже професорка, колона ЕЛЕМЕНТИ, ја умро...
AHAHAHHAHA, Srbine! Znači noćna mora? ;)
Ух, не питај.... :)