Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Dule kako mislis:

Protiv pravila za lag:janpi,sedplast,šoker

??

ako si tu mislio ono ogranicenje kad je ping npr preko 300 da se mec prekida, ja sam ZA to :) samo sto sam predlozio da se spusti na 250 ili tako nesto....

2. Па добро , бар нас има 10 ........ Унапред предлажем да се игра сваког дана по једно коло ........

3. e da

dusan1001
    Pa nek slika ceo ekran ako se vidi da mu je uključen fejs kazneni za njega :)

moj predlog u vezi toga je da host (ako je to domacin) mora u nekom trenutku utakmice da uradi print skrin kako bi imao dokaz da mu nista nije upaljeno.
    dakle U TOKU UTAKMICE jer ako to radi na kraju ili na pocetku moze da pogasi sve pa tek onda da slika.

4. А што се прави проблем око тога, ако неком лагује нек играју у другој соби, ако му баш свугде лагује, мораће да игра тако, шта да се ради

5. tako sam i ja mislio sedplast E da da se vidi ovo postovaću i na ovoj stranici

OBAVEŠTENJE
    Prijavljivanje će trajati do četvrtka u 21:00h kad ćemo glasati i raspravljati o sistemu takmičenja pa molim sve prijavljene da budu tu i daju svoj glas

6. Dakle sad nas ima 11 ako se prijave još trojica biće nas 14 to je 26 kola klasične lige znači ako se igra svaki dan što se slažem sa lakijem trebaće mesec dana pa ono meni ne smeta to al ako mislite da bi mogli da organizujemo nekako da traje kraće predlažite

7. Е да, приметио сам да се доста полемише око тога да ли треба да буде нерешеног резултата, или да се игра док неко не постигне гол, што се мене тиче, треба да буде нерешеног, али могло би да се стави на гласање ово, да видимо шта други кажу

8. Конкретно , само ја сам то предлагао ал нико ме није подржао , и то сам предложио због следећег ....

Да на крају меча бољи човек у дуелу однесе 3 бода а не да их дели у случају нерешеног са штекаром која се само бранила јер зна да нема теорије да постигне гол..
    Реално , да хоћу , могао бих сваку утакмицу да одиграм а да не примим и не дам гол ..........добро не сваку али 92% .........

9. Može eno staviću i to na glasanje

10. Protiv Lakijevog predloga, gej je jednostavno.

11. Можда је геј зато што би тако ти изгубио сваку утакмицу ........ био би сужањ!

12. Ajd' vi hostujte da igramo.

13. ja sam za ostavljanje nerjesenog rezultata. picka sam, ocu da se stekam.

14. Ако нећете то онда је рационално да меч траје 5 минута ..........разлога има много и сви су више пута писани ......

15. Hanger
    Конкретно , само ја сам то предлагао ал нико ме није подржао , и то сам предложио због следећег ....

Да на крају меча бољи човек у дуелу однесе 3 бода а не да их дели у случају нерешеног са штекаром која се само бранила јер зна да нема теорије да постигне гол..
    Реално , да хоћу , могао бих сваку утакмицу да одиграм а да не примим и не дам гол ..........добро не сваку али 92% .........

SLazem se u potpunosti sa ovim, rok od 5 minuta je sasvim realan, i profesionalni sajt na kome se igra haxball (ESL) svi mecevi 1vs1 2vs2 itd traju po 5 minuta, i to se igraju 2 partije da se osigura da najbolji pobedi, nema smisla da igramo ligu ako ce mec trajati 3 minuta i svaka utakmica da bude 0:0, predlazem cak ESL sistem 2 meca po 5 minuta i oba igraca da hostuju po jednu utakmicu, tako da lag problem ce da se smanji.

16. Mnogo je to, onda igrajte 2 x 3 minuta!

17. Шта тебе боли курац колико ћемо да играмо када ниси ни у такмичењу!Шта који курац предлажеш ..... 2х3 минута ?То је 6 минута игре укупно а јебавања колко оћеш , несразмерно захтевно у односу на време активног играња .........

18. Ако нећете то онда је рационално да меч траје 5 минута ..........разлога има много и сви су више пута писани ......

Biće kako izglasamo, ako ti se ne svidi povuci se kao što sam ja uradio na Senkinom turniru u pokušaju.

19. Hanger ni tebe nema na spisku, ne znam šta sad hoćeš?

20. NOŽEVI, NOŽEVI, POPUST SPECIJALNO ZA ONE KOJI HOĆE DA POKLONE SVOM HAXBALL PRIJATELJU KOJI UZGRED IMA SUPROTNO MIŠLJENJE OD NJIHOVOG!