Heksball liga Vukajlije 1-1

1. ziv sam, sad sam usao u kucu. ces da kreiras ako ti je dobar net?

2. Dobar mojega, kreiraj ti, da vidimo kako je :D

3. lololo jel ima dobrovoljac da nam kreira? ae sad cu da probam ali sumnjam da ce da ti sljaka lepo

4. okaci snimak ako imas. ja sam izaso i nisam snimio. znaci najgora utakmica koju sam odigrao, jos sam stavio mahinalno limit 3 gola pa nas prekinulo u po tekme

5. Ljudi, pazite ovako, igrali smo janpi i ja i bilo je 2:30, vodio sam 3:0, ali janpi nije stavio da se golovi ne računaju, dakle igralo se do tri gola, i kad sam dao treći, meč se završio, ne znam da li ovo može da se prizna ili šta?

6. janpi brate, nemoj da si pička sad, kao nisi snimao, a rekao si da snimaš i sve...

7. pa gledaj snimao sam al nisam memorisao pa sam mislio da cemo da pustimo vreme ko sto si rekao pa da imam taj snimak. al ono medjutim...

8. Pa ono, moj predlog je da se počne nova tekma, dam ti 3 gola, i čekamo da vreme dođe do 2:30 bez igranja i nastavimo onih 30 sekundi...

9. pa tako smo i trebali al ti si posle odigrao 30 sekundi i reko si to je to. msm tebi rezultat odgovara, ako ostali prihvate bez snimka u redu.

10. pa ne ide da se sklapaju dve tekme u jednu...a i ne priznaju bez snimka...

11. ja bi vama kaznene.
    salim se, mislim da snimak nije problem ako vec obojica kazete da je bilo 3-0, e sad, za vrijeme, ne znam, uzmite odigrajte jos 30 sekundi preko ili tako nesto

12. pa odigrali smo, 3/1 je sa tih 30 sekundi

13. pa onda ne vidim u cemu je problem

14. janpi, ako ćemo pošteno, ti si dao gol u 34. sekundi, ali nema veze, neka bude tako...:D

15. inace neopisivo ga je usralo, prvo krenuo je iste sekunde ja nisam ocekivao da ce odmah, dao mi gol iz prvog napada i posle igrao bunkericu i dao na kontre... nije da trazim alibi ali bolji nije pobedio :(

16. hahahah ako budete tako ciganisali trebace vam snimak....

17. janpi, ko te jebe kad si nepovez :DDD
    Piši 3-1 :D
    EDIT: i da brate, imao si pun kurac šansi, nisi iskoristio :D

18. treba mene jebat

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.