Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Chavez 2:2 Zezator.

Nismo snimili jer smo obojica leteli da što pre završimo jer i kasnimo sa igranjem a i imali smo obaveza. Laga nije bilo, sve lepo krasno, on dao jedan auto gol, sve ostalo prosek golovi, neki trol nam na 10 sekundi uleteo (pitam se koji samo) i to je to.

2. Ladno obrisah ceo post, ae opet:
    Igrali ja i Čavez, i 15 sekundi pre kraja ja dao za 4:3, e onda sam stao i napiso stani ali je on pre toga šutno loptu sa centra i odbila se od mene u gol, i posle rasprave od 1 minuta on me pustio da dam gol, i na kraju se dog. da mu pošaljem snimak i da vidimo šta ćemo. I evo ne odgovara ceo dan.

3. Ал су се закомпликовала ова два кола... Имаће Дуле доста посла

4. bole me tuki za tvoju poslednju aktivnost :) ako ne dodjes za pola sata tamo se dogovori sa duletom sta ces. ceo dan si kao tu, igras kauntere na sajtu, gledas moje postove i kuliras :) nista ti nisam rekao bez razloga i ja se nikad ne kurcim, ja sam rodjen kurcevit! :)

5. NAPRED SKOČKO IAKO NEMA POJMA DIGRA 1v1!

6. http://www.haxballtube.com/watch.php?v=4053c121
    evo linka, uzivajte! a meni dule dodaj jos jednu pobedu.. :) pozdravi za skocka!

7. Skočko brate To te demolirao, jebote!

8. А до када ја могу да одиграм са младим Мићом?

9. И да , Душане , такмичење се претвара у спрдачину , РЕАГУЈ!

10. jeboteee 7-1!!! a ladno je Skocko poveo 1-0 lolo, najgore od svega je sto je To dao sve golove na istu foru...

11. Poslije 3:1 mi dopizdilo pa sam odigrao neformalno :D

12. bukajlija i čavez ili se dogovorite il igrajte ponovo i požurite pošto danas već počinje 4 kolo

13. Igramo ponovo danas.

14. Pa ako se ne dogovorite ja ne vidim drugog rešenja a ko boga vas molim nemojte nabiti na ovoj temi 5 strana i ovako me mrzi da tražim snimke sa ove teme pošalji mu pvt pa se dogovorite

15. dio ae danas da to odigramo.. sutra nisam slobodan uopste ceo dan.

16. Агатоне , хоћемо ли одиграти наш дуелчич данас и када?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.