Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Jorgan već obezbedio mesto, hvala ti Jorgane na bodovima koje ćeš mi pokloniti kad budemo igrali lolo!

2. Imam predlog jedan, da unesemo dozu zabave u takmičenje!
    Da se po završetku grupne faze sastanu i 4 šampiona svoje grupe, al' šerpas-šampiona, onih prvih al' obrnuto da se gleda. Šerpas A grupe i Šerbas B grupe igraju prvo "šerpas polu-finale" a Šerpas C grupe i Šerpas D grupe drugo "šerpas polu-finale", onda gubitnik iz A i B polu-finala igra protiv gubitnika iz C i D polu-finala prelaze u "šerpas finale" i onaj ko od svojice "šerpas finalista" izgubi on je "šerpas šampion" 1v1 lige.

3. Кузман ни не игра...

4. Kuzmana će zameniti 3. iz vaše grupe, polu-šerpas!

5. чек, чек чек, а шта ако неко буде намерно губио, да би победио ?

6. Ma ovo nije ozbiljno, samo bezveze da se zabavimo i izrabljujemo Sedplasov nick :)

7. Ја онда навијам за шерпаса! једном шерпас - увек шерпас

8. polu-šerpas

hahaha
    Javite se Čaveze ili Sedplase da odigramo u toku dana.

9. Skočimiš-Janpi i Čavez-sedplast odigrajte danas obavezno 4 kolo takođe čavez treba da odigra i 3 kolo sa bukajlijom
    Ps ksela jel odgovara u 7,8 uveče da odigramo verovatno ću biti tu ako ne onda sutra

10. Колашине кад да одиграмо дерби наше групе?

11. Сте приметили да нема соба са Афричког континента?Бар ја нисам запазио ...... а нема ни Азијских баш ......

12. Je l iko prtimetio moj post pre nekoliko strana?
    Sta je bilo sa finalom Kupa?

13. ja sam tu oko 7 veceras, ako se skocimis stvori igramo, ako ne jbg sta da mu radim.

14. Ps ksela jel odgovara u 7,8 uveče da odigramo verovatno ću biti tu ako ne onda sutra

U 8, da me pusti malo, juče sam navaren najebao protiv Anchora.

15. Nek se jave Sedplas i Čavez.

16. aj ubrzajte malo, razvuklo se ovo :D

17. neka pridje pocasni konzul nikaragua!!! odo ja u grad, oprao sam zube mozda jebem nesto. volite nekog i neka neko voli vas

<3 <3 <3 <3 :: :*

18. Sad mi tek došo net i užasno je spor jebeš sbb kselo mož sutra

19. Ne znam da l' ću moći sutra moram kod dede u Jagodinu, u bolnici je čeka operaciju. Ali naćićemo se nekad :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.