Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jorgan već obezbedio mesto, hvala ti Jorgane na bodovima koje ćeš mi pokloniti kad budemo igrali lolo!
Imam predlog jedan, da unesemo dozu zabave u takmičenje!
Da se po završetku grupne faze sastanu i 4 šampiona svoje grupe, al' šerpas-šampiona, onih prvih al' obrnuto da se gleda. Šerpas A grupe i Šerbas B grupe igraju prvo "šerpas polu-finale" a Šerpas C grupe i Šerpas D grupe drugo "šerpas polu-finale", onda gubitnik iz A i B polu-finala igra protiv gubitnika iz C i D polu-finala prelaze u "šerpas finale" i onaj ko od svojice "šerpas finalista" izgubi on je "šerpas šampion" 1v1 lige.
Кузман ни не игра...
Kuzmana će zameniti 3. iz vaše grupe, polu-šerpas!
чек, чек чек, а шта ако неко буде намерно губио, да би победио ?
Ma ovo nije ozbiljno, samo bezveze da se zabavimo i izrabljujemo Sedplasov nick :)
Ја онда навијам за шерпаса! једном шерпас - увек шерпас
hahaha
Javite se Čaveze ili Sedplase da odigramo u toku dana.
Skočimiš-Janpi i Čavez-sedplast odigrajte danas obavezno 4 kolo takođe čavez treba da odigra i 3 kolo sa bukajlijom
Ps ksela jel odgovara u 7,8 uveče da odigramo verovatno ću biti tu ako ne onda sutra
Колашине кад да одиграмо дерби наше групе?
Сте приметили да нема соба са Афричког континента?Бар ја нисам запазио ...... а нема ни Азијских баш ......
Je l iko prtimetio moj post pre nekoliko strana?
Sta je bilo sa finalom Kupa?
ja sam tu oko 7 veceras, ako se skocimis stvori igramo, ako ne jbg sta da mu radim.
U 8, da me pusti malo, juče sam navaren najebao protiv Anchora.
Nek se jave Sedplas i Čavez.
aj ubrzajte malo, razvuklo se ovo :D
neka pridje pocasni konzul nikaragua!!! odo ja u grad, oprao sam zube mozda jebem nesto. volite nekog i neka neko voli vas
<3 <3 <3 <3 :: :*
Ošmo li Dule?
Sad mi tek došo net i užasno je spor jebeš sbb kselo mož sutra
Ne znam da l' ću moći sutra moram kod dede u Jagodinu, u bolnici je čeka operaciju. Ali naćićemo se nekad :)