Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Pu,kako ovo ne videh ranije... -.- Jel postoji sansa da se ubacim?

2. Ne verujem, mada mislim da će ovde pasti još koja liga jer ovo kratko traje...

3. zezatrole jebem li te sta me pominjes? xD
    pogledaj nekad onaj link sa prve strane, igrao si 4. kolo vec, a u sledecem igras sa Chavezom, s'obzirom da on ima 2 utakmice zaostatka, nacekaces se cini mi se....

4. sedplase odgovori mi na pvt kad igramo.

5. izvini nisam ni vidio pvt.
    ja mogu sad ako oces

6. pisi sluzbeni, skocimis rekao da ne moze da igra

7. Je l' ja trebam sa Skočkom sad da igram, i da li uopšte trebam pošto kaže janpi da nije tu...

8. Јебига Мићо , више силе нису хтеле да се ти нађеш у другој фази , следећи пут им принеси жртву!

9. dio probaj da dogovoris sa njim, meni je sinoc rekao da danas ne moze, mozda ce sutra moci.

to kad si slobodan da igramo mi?

10. Ako bude održano Mića je PRVI UČESNIK ŠERPAS FAZE TAKMIČENJA!

11. 5. kolo/ B grupa

Bukajlija - Sedplas 5-1

bulju mi je rasturio
    snimak ce on d'ubaci

12. Laki, nemoj se siliš pa sa sebe nazivaš višom silom!

13. Ксело зајеби , то што си ти испао не значи да ми остали не треба да одиграмо како је и планирано у почетку ....

14. Ксело зајеби , то што си ти испао не значи да ми остали не треба да одиграмо како је и планирано у почетку ....

Ne obraćaj mi se ti, prijaviću te i za taj dupli znaš da mi nije problem.

15. Сисај ми курац бре педерчино мала , ако мислиш да тако имаш контролу надамном пријави , јебе ми се ...... али запамти шта сам ти рекао још пре , нисам заборавио , тако да ..... уживај ...

И мени одма Душане можеш да пишеш службени против Кузмана и ја сам тиме завршио групну фазу такмичења....

16. Ксело зајеби , то што си ти испао не значи да ми остали не треба да одиграмо како је и планирано у почетку ....

Xela ispao? lololollo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.