Heksball liga Vukajlije 1-1

1. bas mi se svidja kako zreb ide :D

2. znaci ja ako nekim cudom prodjem idem na Jorgana :D

zezatrole kad cemo?

3. do kada je rok za odigravanje zadnjeg kola?

dio kada igramo?

4. danas bi trebalo a sutra bi trebalo da je pauza al kako stvari stoje igraće se i sutra koje kolo

5. oke. upisi u tabelu peto kolo janpi/to 0/7 :)

6. Ajde da igramo Čaveze ili Sedplasee!

7. Grupa B/ 6. kolo

sedplas - Zezator 1:0

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=206213a2

ja sam moje zavrsiJo!

8. Čestitam Sedplasu i njegovom generalnom sponzoru, kompaniji LAG ;)

9. lag je moje drugo ime!! ili trece-cetvrto.... ali nebitno, shvatili ste poentu :)

10. teško da će sed proći čavez ima 3 utakmice manje i tri boda manje i čavez požuri leba ti sutra mora da se završi grupna faza

11. I ksela i anchor vičite kad budete tu ja ću danas više manje biti tu

12. da, ali chavez mora digra 2 utakmice sa bukajlijom, na kojeg se oslanjam :)

13. jes al onda igra sa zezatorom ako ga pobedi odlučuje valjda gol razlika jes računo ko ima bolju

14. hahahah nema sta da racunam, kad me bukajlija razguzio 2 puta, njegova mora da je neuporedivo bolja.... EDIT ipak sam pogledao ja imam 9-14 a on 6-6

a ako odlucuje medjusobni duel, on je mene dobio kod mene 4-3 a ja njega kod njega 1-0 tako da i po tome je on bolji (ako se racunaju golovi u gostima)

15. Alo bre! A ja? Zar ja nemam nikakve šanse? Ili mi preostaje samo ono Xelino Šerpas takmičenje? lololo

16. tebi je drugo mjesto na 4 boda, a imas jednu utakmicu, tako da jebga nemas ni teorijske sanse. ALI nemoj zato da pustis Chaveza lolo

17. kad smo kod gol razlike, To ima 31-3 iz 5 utakmica!
    u poredjenju sa ostalim najboljim igracima svojih grupa:
    Jorgandzija 14-6 iz 5 utakmica
    Bukajlija 11-4 iz 4 utakmice
    Srbin 15-4 iz 5 utakmica

pitam se ko je favorit :D

18. Мићо јави кад си слободан да одиграмо

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.