Heksball liga Vukajlije 1-1

1. bas mi se svidja kako zreb ide :D

2. znaci ja ako nekim cudom prodjem idem na Jorgana :D

zezatrole kad cemo?

3. do kada je rok za odigravanje zadnjeg kola?

dio kada igramo?

4. danas bi trebalo a sutra bi trebalo da je pauza al kako stvari stoje igraće se i sutra koje kolo

5. oke. upisi u tabelu peto kolo janpi/to 0/7 :)

6. Ajde da igramo Čaveze ili Sedplasee!

7. Grupa B/ 6. kolo

sedplas - Zezator 1:0

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=206213a2

ja sam moje zavrsiJo!

8. Čestitam Sedplasu i njegovom generalnom sponzoru, kompaniji LAG ;)

9. lag je moje drugo ime!! ili trece-cetvrto.... ali nebitno, shvatili ste poentu :)

10. teško da će sed proći čavez ima 3 utakmice manje i tri boda manje i čavez požuri leba ti sutra mora da se završi grupna faza

11. I ksela i anchor vičite kad budete tu ja ću danas više manje biti tu

12. da, ali chavez mora digra 2 utakmice sa bukajlijom, na kojeg se oslanjam :)

13. jes al onda igra sa zezatorom ako ga pobedi odlučuje valjda gol razlika jes računo ko ima bolju

14. hahahah nema sta da racunam, kad me bukajlija razguzio 2 puta, njegova mora da je neuporedivo bolja.... EDIT ipak sam pogledao ja imam 9-14 a on 6-6

a ako odlucuje medjusobni duel, on je mene dobio kod mene 4-3 a ja njega kod njega 1-0 tako da i po tome je on bolji (ako se racunaju golovi u gostima)

15. Alo bre! A ja? Zar ja nemam nikakve šanse? Ili mi preostaje samo ono Xelino Šerpas takmičenje? lololo

16. tebi je drugo mjesto na 4 boda, a imas jednu utakmicu, tako da jebga nemas ni teorijske sanse. ALI nemoj zato da pustis Chaveza lolo

17. kad smo kod gol razlike, To ima 31-3 iz 5 utakmica!
    u poredjenju sa ostalim najboljim igracima svojih grupa:
    Jorgandzija 14-6 iz 5 utakmica
    Bukajlija 11-4 iz 4 utakmice
    Srbin 15-4 iz 5 utakmica

pitam se ko je favorit :D

18. Мићо јави кад си слободан да одиграмо

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.