Heksball liga Vukajlije 1-1

1. janpi nece da mi udje u sobu. aj kreiraj drugu.

2. nece jbga.. ima li ko da oce da nam kreira sobu?

3. Ja bi vam kreirao al mi je net u pičku materinu siguran tako da bi verovatno lagovalo anchor i ksela vičite kad budete tu da odigramo

4. odra me to, opet, bilo je i za ocekivati :) mislim da ce bar do finala da stigne

5. http://www.haxballtube.com/watch.php?v=19ee0dc5 evo snimka..
    njesra kad coveku laguje.. al ima sanse za drugo mesto i dalje. zadnje kolo odlucuje. :)

6. Aj kreiraj da pokušamo ako bude sreće pa mi ne bude puco

7. E pa više nisam, mora idem. Aj noćas ako si tu ili sutra.

8. Душане , дај појасни нама који нисмо упућени какав је распоред за елиминациони део?

9. da dule, prosvetli nas :) mada sumnjam da i on zna :)

10. Мићо кад си ту да одиграмо последњу утакмицу у овој нашој групи ?

11. А1 вс Б2
    А2 вс Б1
    Ц1 вс Д2
    Ц2 вс Д1

Ето господо , ако неком није јасно укрштају се први и други из група А и Б , и Ц и Д .... што значи да ако Србин победи Мићу ја ударам на Тоа у четвртфиналу ...

12. DUŠANE DE SI BRE TI? Kad ćemo dogigramo ovo=

13. Aj sutra, ne mogu sad, pitao sam samo kad ćemo, pijan sam ko letva

14. Grupa B/ 4. kolo

Chavez - Sedplas 0-1

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=15c7fbde

koliko haoticna utakmica

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.