Heksball liga Vukajlije 1-1

1. Ko će da hostuje?

2. ma ti, samo rokaj zurim

3. XelA - Jorgandžija 1:4
    Bukvalno mi je poklonio gol i milijardu šansi koje sam omašio, već posle minut igre i 20 omašenih golova sam odustao...
    http://www.haxballtube.com/watch.php?v=0e96fc63

4. skocko ae javi se ako si tu da odigramo ovo sranje.

5. Opa, pa jel ovo sve gotovo? Jorgan i ja prošli?

6. Opa, pa jel ovo sve gotovo? Jorgan i ja prošli?

Ne, ti si diskvalifikovan jer si me pobedio sa više od 1 razlike!11

7. Haha. Ne seri Dželane.

EDIT: AHAHAHA koja prva rečenica na snimku sa Jorganom Dželo seratore.

8. I DUŠANA SI DECHKO POBEDIO!
    Jesi pogledao moju i Jorganovu tekmu? Ej samo te je moja nespremnost u trenutku delila od ostajanja ovde, razbijo sam kolko sam mašijo!

9. Gled'o, gled'o. Bolje igraš kad si pijan, živ mi sve. I kanter i ovo sranje.
    Hvala Dželo što si mi omogućio da prođem grupu i vidim sveta.

10. AHAHAHA koja prva rečenica na snimku sa Jorganom Dželo seratore

11. Javi se Čaveze! :D

12. AHAHAHA koja prva rečenica na snimku sa Jorganom Dželo seratore

A pazi rečenicu u 16. sekundi, nažalost. :(

13. aaaaaaahahahahhaha Kselo Serpase!!!!!
    Podlegao Kselomir pritisku, nije mogao d'izvuce do kraja! A jos se mukica ponadao kod 2-1 da ce da ga pusti Jorgan :D ccc

14. Podlegao Kselomir pritisku, nije mogao d'izvuce do kraja! A jos se mukica ponadao kod 2-1 da ce da ga pusti Jorgan :D ccc

Ma nakon omašenih silnih šansi za vođstvo ja sam izgubio svaku nadu, nije mi išlo pa mi nije išlo, jebiga...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.