Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.haxball.com/?roomid=6a251c695be9a68cae5e5af0924b71ef694a85b3e29eb841bc389b6327d43db2
zadnji poziv za dia, jbg rok istekao sinoc, ovo je moja dobra volja :)
Завршен кажеш?Онда Мићи и Колету по један казнени и свима осталима који нису одиграли своја кола и крај!Идемо даље .... :))
Аха лаки, хоће то ;)
Душане пиши за мене службени пошто сам мићу питао неколико пута овде а и на пвту кад да одиграмо, али ми ништа није одговорио
Коле , ајде да организујемо неко пеглање са Редом Змаја и вечерас , бар да играмо са неким , овако је тотално мртвило а ценим да су они хоћни .........
Ај, приупитаћу стелета. Сутра имамо меч са пивопијама само да знаш
Čaveza nema... :(
Био је демонски број постова , морао сам да постујем било шта .....
Alo, jel se ovo ukinulo škk? Kad se igra, šta se čeka?
Групе А и Ц су завршиле ............. чекају се остали ...
Ајмо , момчад је набријана за дуеле!
ae skocko javi se :) ako imas volje da odigras zadnje kolo :)
Душане окончавај ово више
skocka ocigledno vise ne zanima ova liga posto nije prosao grupu, sto je valjda i logicno. :) slobodno dule upisi i meni sluzbeni protiv njega.
http://www.haxball.com/?roomid=e95ed387ffea91476cea2dec9a3b7ff7641a2d983d170d588131f9909b653e0c
ajmo ko oce
Upisaću i sve službene protiv čaveza jebi ga nije postovo sigurno 4 dana na temu šta da se radi
srbine šta je sa tobom i mićom jeste odigrali
i zovite dia da odigra
iiiiiiiiii sedplas- najgori igrac svih vremena je prosao dalje! duvajte ga dusmani!
Нисмо, питао сам га неколико пута овде, а и слао сам му приватне поруке, није ништа одговорио, тако да је то ваљда службени за мене
jebi ga ja ga vise ne cekam, imao je 3 dana da se stvori ali ga nema... ne volim sto ovako prolazim dalje ali sam je kriv.
Ok stavljam i to službeni a skočko-dio ću staviti 1-1 ionako nemaju šansu da prođu i imamo parove četvrtfinala