Heksball liga Vukajlije 1-1

1. hahahahhah
    Beranama inace :D

2. E jebem te živote, šta sam ja modu skrivio...

3. Ајде Момире не зајебавај ,сад треба само тебе да чекамо , играћеш и шверцоваћеш цигаре , Момирова је то сорта , ценим постичичеш све .......
    Тако то иде Шокере кад тражиш чварци на врућим темама.....

4. Ne vole čvarke Šokeru lolo.

5. ZASXTO NE VOLISX CXWARKE MODU DECXKO?

6. Hanger
    Ајде Момире не зајебавај ,сад треба само тебе да чекамо , играћеш и шверцоваћеш цигаре , Момирова је то сорта , ценим постичичеш све .......

pa ne znam dal bi stigao sve, kontam da bi mogao da ugrabim nekad vremena, al reko da ne pucaju sluzbeni bezveze

7. Ma slažem se da sačekamo sedplasovu odluku, ova noć nam ništa ne znači, a da on odustane u sred igranja biće krš i lom od grupa i lige i jebem li ga. Čak je to i njegov fer i korektan potez, mislio je i na ostale. BRAVO SEDPLASE :)

8. Како сам поседовао неке нубове у неким собама , брука .......

9. Anchor
    Ma slažem se da sačekamo sedplasovu odluku, ova noć nam ništa ne znači, a da on odustane u sred igranja biće krš i lom od grupa i lige i jebem li ga. Čak je to i njegov fer i korektan potez, mislio je i na ostale. BRAVO SEDPLASE :)

tako je Anchore!! podrzi me!!! :D

10. Eve ja se povlačim, bolje da vi igrate Ligu Šampiona, nego da vam jedan kvari.
    Dule, ispisuj me.

11. Koristite ESL pravila.

12. onda nas ima 16 sad možemo tamo na onom sajtu da napravimo

13. Иди бре Душане ово је неправда само таква , ставио си сва три Обилића у исту групу ...... ХОЋЕШ ДА НАС РАСТАВИШ ДЕЧКО!?

Када , почињемо , вечерас?

14. hahahah C Obilici :D

15. А Момиру опет пала најлакша група, сад ако не прођеш Мошо , никад нећеш .....

ГРУПА Ц : Обилић - група смрти!

16. hahahha a stvarno imam sansu sad

zbilja, kad pocinjemo?

17. Jelte, kako se igra? Koja su pravila ? Oćemo na small možda ili tako neke akrobacije ? 3 min?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.