![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dio još nismo odlučili al ja kontam da se jedan dan igra a i b grupa a drugi dan c i d kad bi svaki dan po jedna grupa trajala bi grupna faza 24 dana mnogo je ovako smo se organizovala baš zbog toga da bude kraća
Ови нови у посебну , Ксела и Шокер оће да се изваде јер знају да немају шанси у оваквим групама .....
istina, kako mene niste culi da trazim nove!
nego, kad pocinjemo, sta cemo sa tabelama, i kako cemo da igramo uopste? Dule zavrsavaj to :D
počinjemo sutra čekam da se izjasne jorgan,srbin i to o novim grupama ipak su oni u najtežoj pa nek sami kažu :)
Meni je apsolutno svejedno jer ja razvaljujem kad hoću da igram, i to je činjenica, jebem, arčim, a Laki neka nabije svoja proseravanja tamo gde sunce ne sija.
Мора неко да их пита на пвт , овако се никад неће изјаснити ......
Sad gledam ksela bi dobio lakšu grupu laki težu sa skočkom i toom a šoker samnom jorganom i anchorom
S kim bi ja bio?
sa bukajlijom zezatorom i čavezom
šaljem pvt ovoj trojici da se izjasne
Pa ovo ima i na nihovom sajtu. Moja neka probica:
http://www.haxball.gr/group/view/469
Ali ovo baca i u random grupe je l' da? Ako to radi onda je do jaja.
eto kul, ima na sajtu tabela i ta sranja da se ne jebavamo
Da, random su grupe.
Ел ово коначно или ће тек бити званичног извлачења?Ја сам за званично ....
Ja s tem nem ništa, ja samo predlažem.
Al tamo ima za 16 i 32 ekipe a nas ima 17
E to je već problem...
aj nemoj da pravite nista jos, ja cu sutra da vam javim dal igram ili ne, jer mozda odem da radim nesto pa onda necu moc. ali to nije sigurno pa sacekajte do sutra.
pa ako ne budem igro, ima vas 16 i bole vas kurac
aj ovako, nemojte nista da pravite veceras, sacekajte sutra. sutra cu da vidim da li igram ili ne, jer mozda odem da radim tako da necu imat vremena za ligu.
pa ako ja batalim, bice vas 16 i sve super
Sutra naslov u Kuriru:
"Otvorena javna kuća u Beranama (je l' se tako kaže? xD) - MOMIR 'OĆE DA SE JEBE" lolo.