![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Već izvesno vreme smo svedoci zabagovavanja sajta. Kol'ko je primetih, dešava se kad mu ćefne, nekad unoć, nekad ižjutra, nema pravila. Dakle, moje pitanje je, da li vas više iznervira kad neće da vam uđe uopšte ili kad krene malo, i taman kad se obradujete, proxy server pička materina vam udari klizeći?
Meni zavisi od raspoloženja, ako sam raspoložen kao sad i pevušim neku dojaja pesmu(Ja sam ti bila privezaaak, što ti sijaaaa! Fak jea!), onda me ove tehničke poteškoće uopšte ne tangiraju. Iako ulazi polako, meni do jaja, bole me dupe.
Trudio sam se da ne budem dvosmislen, ako me razumete, tako da očekujem da i odgovori budu u skladu sa pitanjem. Fala.
Ja nemam problema, meni ide lagano, ne koči, do jaja da ne kažem.
hahahahah
videh naslov i.. hahaha
najgore je kad neće uopšte, al' brate.. ako si uporan, mora.
:)
мени богме улази из прве, ако ме разумеш. лоло
то је зато што сам ја прешао сад на други, нисам више на оном првом, он је опасно кочио. нонстоп је падао, па неће да се подигне, не може да уђе, и ја онда диг'о руке, а у пичку материну.
Мени углавном улази без проблема, ујутро, увече, небитно. Диже се сервер без проблема. Могуће да је до тога што сам релативно нов и млад аутор.
Ne znam šta da mislim, u pravu si za sajt. Ali, imam neki osećaj da će sada da grune jedno desetak postova tipa " hahahahaha Tulume kralju" ili umesto "hahahaha" "lololololo".
Ja se prebacujem sa jednog na drugog, ali uglavnom oba ulaze.
Ja krenem na jednom, pa on počne da baguje. Onda preskočim na drugi, pa sa drugog na treći. Na kraju padnu sva 3, a ja ostanem sam na onom četvrtom i pevam.
ja sam probleme te vrste rešila. prešla sam na drugi. lako i jednostavno.
Stefanu Kostiću, pa ti si stvarno ejvsom!
Види стварно, како на женске ауторе, такорећии ауторке, утиче ово кад неће дуђе? Или оће мало ал' неће до краја?
Други ми брже иде.
Meni odmah ulazi, i to do kraja, i lep je osećaj, kao saliveno , mora da je do brzog protoka...
Кад се кец зачепи, узмем форсирам двојку и углавном лепо шије.
Forsiram dok ne bude do jaja.
Kakvi postovi.
MORA DA UĐE ILI PRIMENJUJEM SILU!
Čemu potreba za nekropostovanjem?
inače sam uporan, tako da mora da uđe, u jedan server ili u drugi, a Boga mi nekad sam i treći koristio.
Meni i danas klizi dojaja, uživancija, ah!