Sedam Jegera" 41 - 52 od ukupno 52">

Петиција ---> Седам Јегера

1. Ja sam ZA da Selenijum promeni avatar. Bio bi red.
    :)

2. Против. Има људи којима се свиђа такав хумор.

3. Ако сам добро разумео и да петиција прође, постер неће бити обрисан.
    Тако да слободно може да се закључа ово.

Штета што је први човек сајта постао постерџија. Ал' мене боли курац. Ни из џепа, ни у џеп. Једино што ће овај да смара и даље, ал' и за то ме боли курац. Смараће модове, неће мене. Можда ме само изхејтује мало.

4. Ja sam ZA da Selenijum promeni avatar. Bio bi red.

Aleluja :)

5. Ја сам апсолутно за! Има много бољих постера који нису одабрани па се не жале....

6. Ostaviti ga u živima i za 2 godine kada svi zaborave na foru staviti ga u odabrane. Tada će za 24 sata skupiti 2000 minusa.

TO!!!

Buksno bre, da ti ne ponavljam: i za defke važi to pravilo, nemo' vrijedžaš gazdu :))

7. Ja sam ZA da Selenijum promeni avatar. Bio bi red.

PROTIV!!!!!!!!!

8. i za defke važi to pravilo, nemo' vrijedžaš gazdu

Па капирам, али нисам га увредио. Он је постао постерџија. :) Немам ја ништа против тога, ако му доноси зараду само напред, ал' опет...

9. Posterdžija je uvreda. :)
    E ako hoćeš da zaključavamo... je l' ti lakše što znaš da nisi usamljen u ovome? Al to si znao i prije. :)

10. Čekam Buksnin odgovor, al on izgleda očo da se ubije zbog ovog saznanja, pa ključam temu, kao što je i htio. Ako bude htio otključavanje, nek se javi :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.