![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rekli smo da nema reklamiranja :))))
Ako se reklamiraš, radi to dosledno i odgovorno. Neću više da se reklamiram.
Матриксе мислим да имаш довољно година да сазнаш да децу не доносе роде. Секс није држање за руке, замисли.
A zamisli ti da je neki tinejđer koji put i jebao.
Тинејџер си са тек 13 година. :/
Ja predlažem da otvorimo temu gde ćemo moći da linkujemo svoje sexy defke... :)))
Ja imam par takvih :)
Moje su sve takve. Puknuće server na jednoj temi, bojim se.
Nek pukne...
Polomiću čaše od kristala, bojim se.
E a porođajne definicije? Kako s tim stojimo? To je malo ljudi definisalo. Ispo iz pičke i tako... Ima li tog? Pa onda opisi kompletnog događaja i slično?
Ili npr. Što Sipaj u nerotkinju? Što nije Sipaj ko u pedera? Ono-isti je rezultat.
A šta mislio o abortusu????
svaki detalj... hmmmmmmmm
Au, najbolje!
Naslov Đe keksić? Ciglom u vugla? Ubij skota?
Ima potencijal, ima...
Mož da smislimo da posle da objavimo direkt u etar :)))
Sa muške i sa ženske strane gledišta....
trolololo
abortus podržavam...ko mu jebe mater kad je neželjeno dete...a i nije neka frka ubiti bebu koja još nije ni beba... Mada ja preferiram one zemljoradničke abortuse-koleno u stomak i slično...ovi bolnički si preskupi :P
to je zato sto je internet pun pacenika koji se odusevljavaju na takve definicije...i klinaca
dosadilo možda jeste, ali toga mora biti.
ima i kvalitetnih, kao i običnih... gluposti, da se korektno izrazim.
ima i kvalitetnih, kao i običnih... gluposti, da se korektno izrazim.
Gospođice Lullaby, jedno pitanje za vas: Koja je poenta oživljavati ovakvu temu posle 6 meseci? :P
U svakom slučaju se slažem, ima gluposti, ima dobrih stvari, toga mora biti, itd...
И зашто Оланика увек јебено банујете, о сужњи мртви модератори подлегли којекаквим заблудама? Ако си мушко, контам да ти је ниспе порас'о, а ако си ђана, контам да си малкице овлажила на то давање бана, сам у праву? Дајте искулирајте више, јебем вам бога мртвог и оставите људе на миру! То је као кад би у кафани игнорисали ок ортака јер је дошао надуван да седне са вама. А ви сте као бољи од њега, глумите лажни морал и којекаве пичке материне. Знате, попео ми се тај ваш став на курац, а и тај који константно банује ни кривог ни дужног Оланика са других профила исто може да мис е натакне на курац и да се окреће пола сата. Таман то био и брат Џими(надам се ипак да није он хахаха)
Zašto psuješ Boga, Dankane?