Koliko ih je bilo pre mene: Primitivni hir patrijarhalnih čobana ili stereotip?

  1. Nije, nego to pokazuje dvojstvo, podeljenost u emotivnom životu. I meni se to dešavalo, pa kad sam shvatio da objekti moje romantične ljubavi nisu istovetni sa objektima moje erotske želje, morao sam da se preispitujeeeeem.... I na kraju sam... U stvari, još nisam stigao do kraja... Ne znam ni ja, ali razmisli o jedinstvu objekta svoje želje.

    I meni se to dešavalo i verovatno je i normalno onda, kurve me privlače za karanje, a nešto između kurve i device za vođenje ljubavi i vezu koja lako može da rezultira brakom

  2. I ja prvi put vidim Lullaby da psuje, ne vjerujem x).

    Nije, nego to pokazuje dvojstvo, podeljenost u emotivnom životu.

    tacno tako. al' sa tim nikad' nisam imao problema.

  3. Само да није девица. Два, три, пет, иљаду, боли ме.

  4. kamikaza, a koja je razlika između karanja i vođenja ljubavi?

  5. Само да није девица. Два, три, пет, иљаду, боли ме.

    Stvarno, to zlo ne treba u životu

  6. ma šta bre više koji kurac palamudite. filantropofob objasnio

    to što se žene retko zanimaju za seksualnu prošlost svog partnera, za razliku od muškaraca. zar nije to superiornost i samopouzdanje, zar muškarac koji je opsednut time ne pokazuje svoju inferiornost prema ženi

    tip koji je opsednut brojem bivših, ili ne može da jebe kad sazna broj bivših, je iskompleksirani nesposobnjaković koji nekvalitetno jebe, i svestan je toga. i to je to. ako si PRAVI jebač, i pritom nisi iskompleksirani fićfirić, jebe ti se za brojku. i to je to....

  7. I ja prvi put vidim Lullaby da psuje, ne vjerujem x).

    Još si zelen, Glorfindel. :)

  8. kamikaza, a koja je razlika između karanja i vođenja ljubavi?

    Pa ima razlike, karati mogu svaku i bitno mi je da zadovoljim sebe, a vođenje ljubavi je nešto što po meni podrazumeva nežnost i da je ne karam kao majmun nego lagano, da prede to ne ide baš sa svakom i sem fizičkom pruža i psihičko zadovoljstvo, malo serem ali tako je najlepši osećaj

  9. Камиказа2о, мојне се брукати
    http://vukajlija.com/vodjenje-ljubavi/1628

  10. Nadovezujem se ovim na jedan Smarkov post, s tim da ne kažem da se njegova djevojka pretvarala (ipak je vrlo mlada, a ne počinjemo sve mi tako rano kao što se ovdje na sajtu piše, i ne odmah u prvoj vezi).

    Да, да, у праву си ту, само ја не вјерујем у нешто што не видим рођеним очима, дакле, знам.

    kamikaza, a koja je razlika između karanja i vođenja ljubavi?

    Малоприје сам разглабао о овоме.. Можда испаднем пичка и папучар, али то вођење љубави је љепше...
    Малоприје каже брат КАД СВРШИМ, ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА МИ ИЗАЂЕ ИЗ КОЛА, док рецимо ја кад свршим не бих је пуштао из руку (дјевојку, не курву неку)... он прича о тамо некој шњ, небитној...

  11. Pretjerujes Lemeja, nije to do toga kakav je jebac il nejebac, to je stvar psihicke barijere. Lakse je ako saznas na pocetku veze za bivse ljubavi, jednom hoces, sigurno, ne sve, al' vecinu. Lakse ces preci preko toga, zar ne...

  12. ne razumem, al ajde.
    po mojoj logici bi seks sa osobom koju voliš trebao da bude još žešći, kad već kažeš da je karanje da samo zadovoljiš sebe, pa kako onda misliš da zadovoljiš tu voljenu partnerku tako mlitavim seksom :)
    sranje, pfff

  13. ne razumem, al ajde.
    po mojoj logici bi seks sa osobom koju voliš trebao da bude još žešći, kad već kažeš da je karanje da samo zadovoljiš sebe, pa kako onda misliš da zadovoljiš tu voljenu partnerku tako mlitavim seksom :)
    sranje, pfff

    А не...
    Мени је рецимо битније да је она прво задовољна, па онда ја, ето тако... Не знам зашто, али је тако.
    А ако је нека дроља, онда ми пуца курац за њу...

    Ко каже да секс са особом коју волиш не може да буде жесток? :)

  14. Kako si se samo zaljubio, Smarko. :))

  15. Kako si se samo zaljubio, Smarko. :))

    Па да... Лагао бих кад бих рекао да нисам... Има ту масу неких ствари које нам чине везу јаком, н'о добро, то није тема ође :)

    Kakvo meljanje i pičke materine, ostavite to za filmove Ričarda Gira i Hjua Granta? Samo žestoko, divljački, svaka voli da bude dobro oprašena, pogotovo naše srpske cure. Sa strankinjom možeš fino, jer su naivne i neiskvarene, a Srpkinju, koja je zajebane i divljačke naravi, moraš da držiš veoma oprezno, ako vidi trenutak slabosti - krvi će ti se napiti kao neki hanibal iz afričkog plemena.

    Најјаче да не желе... Само ово за странкињу гријешиш, оне су још горе, незаситије су, то је научило по журкама на макар 3 курца да се набоде, па да иде дома.

  16. ne razumem, al ajde.
    po mojoj logici bi seks sa osobom koju voliš trebao da bude još žešći, kad već kažeš da je karanje da samo zadovoljiš sebe, pa kako onda misliš da zadovoljiš tu voljenu partnerku tako mlitavim seksom :)
    sranje, pfff

    Ne mora da bude uopšte mlitav i prespor, nego sa promenama u tempu radi odlaganja ejakulacije, kvalitetnom predigrom koja može trajati i sat vremena,od čega samo žvalavljenje može da traje i po 10, 15 min bez prestanka do te mere da usne postanu razdražljive kao konj. Sam čin je šlag na tortu

  17. luks, daj mi link tog komentara koji si citirao. jer ja to nisam napisala....

  18. smarko, odgovarala sam kamikazi, a nisam citirala jer nisam očekivala ovoliku gužvu :)

  19. Најјаче да не желе... Само ово за странкињу гријешиш, оне су још горе, незаситије су, то је научило по журкама на макар 3 курца да се набоде, па да иде дома.

    SMarko, mislio sam generalno što se tiče naravi, lakše je, opuštenije su, nisu toliko teške naravi. A to što se jebu u kombinaciji sa njihovom naravi, jeste samo plus.

    Idealna kombinacija jesu muškarac Srbin i žena Švajcarka iz Romande dela ili Španjolka. Svaka čast Srpkinjama, ali ogadile su mi se isključivo zbog teške naravi, lenjosti i bezobrazluka.

"Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone crnjaku - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"

SerbianForum | 13. Februar, 2010.