Prijava

e to to lemaja...koliko puta mi se desilo da ga drži u rukama i već skoro da ga stavi usta, a govori ''A ti ćeš ovo da pričaš posle svima? ja nisam inače ovakva, ovo mi se prvi put dešava''.

I kog đavola se raspravljate, različite ukuse imamo. Niko od vas nije "u pravu", jednostavno svako radi kako mu odgovara.

Upravo.

Meni zaista nije bitno ko kakav skor ima. Mislim, pitam ja, ali ne pridodajem neku veliku važnost tome, pitam čisto iz radoznalosti. Možda za nijansu više favorizujem momke sa manjim skorom, ali to je samo zato što se plašim polnih bolesti. Opet, ne smeta mi ni da je momak bio Don Žuan, samo da se on štitio....

Dragi Allahu kako bih mogla biti sa bilo kim ko je pre mene gurao spolovilo u vulvu nekoj drugoj ženi???
Nikad! Nevini ima da ginu za slobodu i gotovo.

Dragi Allahu kako bih mogla biti sa bilo kim ko je pre mene gurao spolovilo u vulvu nekoj drugoj ženi???

'Оће ли мене да казни? :((

Meni zaista nije bitno ko kakav skor ima. Mislim, pitam ja, ali ne pridodajem neku veliku važnost tome, pitam čisto iz radoznalosti. Možda za nijansu više favorizujem momke sa manjim skorom, ali to je samo zato što se plašim polnih bolesti. Opet, ne smeta mi ni da je momak bio Don Žuan, samo da se on čuvao....

Moj bivsi je imao minimalan skor i opet me je prevario....ne znaci ni to nista. Djubre je djubre :)

Al su se žene raspomamile, sunce ti. :)

Moj bivsi je imao minimalan skor i opet me je prevario....ne znaci ni to nista. Djubre je djubre :)

Рупа је рупа, мотка је мотка. Само што они смеју да умачу и то је ок, а жена не сме да се набада јер, јебига, ОНА ће сутра нечија мааајка да буде.

ništa pre braka, bludnice jedne! murš u kujnu! papriku ne znaš da napuniš će puniš sebe?? iju! sramite se.

Black Hole

Al su se žene raspomamile, sunce ti. :)

Sve nevine u lakat.

Moj bivsi je imao minimalan skor i opet me je prevario....ne znaci ni to nista. Djubre je djubre :)

Eto ti sad. Pa, izgleda da stvarno nema pravila u ovome.

koliko puta mi se desilo da ga drži u rukama i već skoro da ga stavi usta, a govori ''A ti ćeš ovo da pričaš posle svima? ja nisam inače ovakva, ovo mi se prvi put dešava''.

pffffff bezbroj :D

'Оће ли мене да казни? :((

'oće Džaferu, nego šta će.
I pika li se ovde ako je žena prvo bila sa ženama? Ha! opalac sad da vas čujem.

A drug i ja što smo pre jedno 2-3 godine imali seks varijante sa dve najbolje drugarice. Prvo nismo ni hteli da ulazimo u nikakvu priču jer je opštepoznato bilo za njih da nema šanse da će da daju pre mraka, pardon, pre braka...al ajd kao zovemo ih mi kod mene i desi se šta se desi, odma posle pola sata-sat su dale. I sad mi pogubljeni i pitamo ih kao kako sad to kad u okolini važe za prave časne sestre, kaže ova jedna ''paaaa....ja i jesam skoro nevina, skoooooroooo....al kad bi vi znali sa koliko sam ja likova bila al im nisam dala, nego obozavam da ih oralno zadovoljavam i da oni meni ližu'' kaže da je sa bar 20 likova bila tako.
Ova što sam ja bio sa njom, ona se par puta nešto jebuckala isto tako krišom da niko ne zna, al ova druga jebote.....mislim koja je poenta da si ti kao sa nekom koja je nevina, a ona pušila kita i kita

Ovde se mogu pročitati veoma korisni saveti http://vukajlija.com/seksualni-vodic-za-devojke/46134 :))) Jeste mi smešno, ali imam utisak da se ovaj obrazac kao relikt i dalje zadržao, u umerenijoj formi, ali u priličnoj meri zastupljen kao odgovor na ovu temu kod nekih. Još jedan primer koliko predrasude umeju da budu gadna stvar.

S druge strane što da ne budem s tipom koji ga je primio i to buljno u više navrata. Šta fali? Kondom je garant koristio a u tuđe vulve slabo da jeste jerbo to je balkancu šit- ne može da uživa u lavoru u čarapama.

'A ti ćeš ovo da pričaš posle svima? ja nisam inače ovakva, ovo mi se prvi put dešava

AAAAHAHAHAHAHAHAHAAHH ijao haahhahahaha o bože... imam ja jednu poznanicu, rumunku, koja se konvertovala u islam kada se udala. međutim, razvede se ona i od razvoda (tome ima ihaj godina) se bukvalno, ali BUKVALNO svakog meseca kreše sa drugim likom. i svakom, ali svakom kaže "ju! ne znam šta mi je! ja ovo nikad nisam radila! ti si mi tek drugi!" šta će žena, pobožna muslimanka... hahahahahaha

Pa njoj vera dozvoljava, lemajo :)

el probala neka od vas glasogovornica u buljson?

el probala neka od vas glasogovornica u buljson?

normalno. I mogu ti reći da je svršio isto k'o žena. Rekao da ga je samo malo bolelo. Jesi ti?

sylar, reci mi kakve to sad veze ima sa ovom pričom...?