Prijava

Поента је да девојка не мора да крвари и то је то.

jeste. a od vrucine, ljeti u podgorici, i asfalt oce da pukne :)

Al' ste ga otegli... Meni je bitno kakvu je prošlost riba imala, ali nije presudno, dakle ne bih je nužno ostavio ako mi se nešto ne sviđa, nisam ni ja idealan. Možda ću da je favorizujem ako je "čednija", mada ne mora da znači jer ipak zavisi od odnosa kakav imam s njom. Recimo da mi se dopada neka zlatna sredina jer ne volim ni neiživljene(one tatina ćerka, đače vukovče, nikad ili retko arčena tip, oće da zabodu nož u leđa), a ni radodajke(uspostavljaju određen obrazac ponašanja, ne mogu da skupe noge ni lancem da ih obmotaš). Ali ni to ne mora da znači da je najbolji izbor, sve zavisi od pojedinca.

I kog đavola se raspravljate, različite ukuse imamo. Niko od vas nije "u pravu", jednostavno svako radi kako mu odgovara.

А ако ја много волим секс и до 23. године јебала сам се са 10 и више, онда не треба никада да се удам или треба да лажем јер, забога, друштво налаже да то тако не треба да буде или шта већ?

džaftaro.. najbolje je da se ti sad, na vreme, zamonašiš :D

Јасна ситуација, мала моја :) Мораћу, јебига, да не бих дочекала каменовање.

Čuj kamenovanje? Lomača!

ja sam imala drugaricu koja mi je stalno srala da sam kurva i da nemam samopoštovanja zato što povremeno imam seks bez obaveza. ja se smorila ko dupe. posle se ispostavi da se ona kresnula sa mnogo više tipova nego ja (a mlađa je od mene dve godine) i da svakoga kome raširi noge prvo zavlači, igra igre, razvija strategije i govori mu da joj je drugi. a meni se svega par puta desilo da imam seks bez obaveza, namestilo se nekako, a ja nisam htela ad zavlačim tipove i pletem im mreže, jednostavno sam uzela ono što su u tom trenutku mogli da mi pruže... ko je sad tu lud...

majmunovski, evo potvrđujem - gubljenje nevinosti opušteno može da prođe bez krvi...

lomača dabome! al prvo gang bang... ;)

al prvo gang bang... ;)

хвала, може :) :*

one for the road ;))))

da nemam samopoštovanja zato što povremeno imam seks bez obaveza

О овоме причам. Што онда секс и постоји, који мој? Мислим, да не образлажем сад много, разумеш ме?

Kako sam ja nekad bio naivan u toj proceni oko devojaka koja se jebe il ne jebe....uvek sam mislio da one koje se bahato ponašaju, oblače se oskudno, izazivaju, pričaju o seksu, za njih sam kontao da se jebu na keca. A zapravo uvek se uspostavilo da se na keca jebu fine povučene devojke koje se ne predstavljaju inače tako i za koje nikad ne bi pomislio da rade tako nešto.

Normalno nije svaka fina devojka jebulja, samo kažem da one koje se namerno predstavljaju kao lake uglavnom jedva da su videle dva kurca. A ovih finih, koje oće i šamar da ti opale ako ih uvatiš za dupe jer glume neko ludilo, a posle kad pokažu drugu stranu medalje ne možeš da veruješ kolko iskustva imaju.

Kristina kakav ti je ovo seksistički poster???

hahahahahha
očito da nije moj, no je bio prvi novi, i baš se lepo uklapa u ovu pričicu.
:)

pa to ti pričam džaftara. ljudi ne prave razliku između devojaka koje vole seks i uživaju u njemu i onih koje su stvarno raspale kurvetine prepune boleština. takvene volim, jer one ne umeju da zaista uživaju u seksu... a i te druge ne treba osuđivati već ih edukovati, na prvom mestu da koriste zaštitu, a na drugom mestu da imaju malo više poštovanja prema bogu seksa. ne valja ići u krajnosti.... ai najviše oid svega me nervira licimerje.... uuuufffff kako mrzim licimerje!

petre, si mislio na ove http://vukajlija.com/fine-devojke/371021 ;)

zapanjujuće je kako je pezos u pravu. Nikad ne bih pomislio za jednu devojku da daje na keca, i kaže mi juče ortak, e znaš da je ona njemu dala to veče kad su se smuvali... I ja bio u fazonu da li pričamo o istoj osobi... I onda kaže da pa ti nisi znao za nju? A za ovu, ovu, ovu, ovu i ja kao :shocked: šta kurcopaćeništvo uradi finim devojkama...

Ko se uopste vise osvrce na te stvari? Nije nevinost merilo morala, obzirom da danasnje klinke idu okolo i zadovoljavaju oralno koga stignu, a neretko i analno. I sta sad? Ona ima 18 godina, ti se zaljubis, ona nevina, ti jos vise odlepis...a ne znas da je primila vise metara...

A da i predpostavimo da naidjete na neku nevinu i ozenite je.... ko garantuje da joj posle 10-15 godina braka nece dunuti da proba jos nekog, jerbo nije izivljena???