Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pseto, ja te ne kuliram, odgovaram.
НЕ ЗАТРПАВАЈ БАБИН ДОГОВОР
Ево бабиног одговора
Па ако је волиш то није битно, али свакако треба да знаш.. Знаш како, нама је то било битно, данас нема невиних девојака, ти кад спаваш са њом знаћеш да л је невина ил није, причамо отворено сад... али и чућеш од других каква је.
Bravo za babu.
a sad si na mojoj strani..ja nikako da dokazem coveku da prica gluposti..
javio, ne moram da joj se izvinjavam kad me ionako voli, salje mi poljupce jel si video
pozdravi babu.
Labokv, ona to kao majka retardirano dete. Zna da je retardirano, ali šta će, njeno je.
labokv, poznajem javia lično, i pustila bih da me brani bilo gde. bez zezanja blago meni.
kosmopolita :*
ahaha retardirano dete, da ahahaha blenta ahahaha
Šta sad imaš protiv narkomanki? :)
i šta na kraju bi, je l to primitivan hir? nisam u toku, a rado bih se uključio...
Ovaj pseto pun predrasuda, ne valja kad se jebu, ne valja kad se gudriraju, ne valja kad piju,mini suknje ne valja ni to. Jebote ko da si mi zemljak.
super onda, stvarno blago tebi
kv? da nisi kokos? ćao, buri, druže moj...
Mislimda mu je ok da se jebu. Ne znam da li sam uhvatila srž rasprave.
A da se ti ipak izviniš? Eto za svaki slučaj.
ahaha retardirano dete, da ahahaha blenta ahahaha
opet me vredjas i malopre si prva pocela i kad ti uzvratim onda se javlja javi slepac da mi popuje i naziva govedom..vi ste dve ustve u tandemu
Боље ћерка наркоманка него син курва!!!
Тако некако је било, заборавио сам...
labokv, to što devojke, pa žene hoće i traže se menja sa godinama :) tako da je u nekom trenutku možda bitno da li će da se kresne na prvom sastanku ili će da čeka drugi.
To se posle menja :)