Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
đes kosmo, bokte, štas skolili ovi? pusti njih i raspravu, daj da dođemo do zaljučka...
ladno si javia nazvao slepcem! izvini se, stoko.
Bolje sin kurva nego dasoženi madžaricom!
Nemam brate nista samo vise volim ove koje se jebu.
Боље ћерка да се ожени маџарицом него син етеефовац!
pa neki smatraju da je devojka drolja ako je imala vise od 3 partnera i tako..zanimaih br ali nece da znaju jer bi ih to pogodilo posto su svesni da je br verovatno veci od 3 i tako
To se posle menja :)
ja sa tim nemam problem, mene uopste ne zanima koliko je devojka-zena imala partnera.za taj br i ne pitam
Devojka je posle 24, 25 godina...pre toga je mladja punoletnica.
Који си космполита... Хехе, гет ит? Гет ит?
Jesi hebo labo?
Labo jesi hebo?
Hebo li si Labo?
Ikad?
Javio koliko sam skapirao i jesmo zemljaci i da-pun sam predrasuda. Ali to samo prema onoj koja bi trebalo da bude moja devojka/zena ovako brate samo nek se jebu...
Mislim ceo zivot ocemo da ih jebemo a kad nam daju picke onda su drolje? Haha lolic. Samo nek one daju picke i sve kul.
izvini se, stoko.
uteram ti duboko
Pseto, znam da jesmo zato i sprdam. Samo je pitanje godina. Ništa drugo.
javio, ja smem da dam ruku da sam jebo makar 10 puta vise od tebe
i ti si kokos, pseto? pa vas je pun sajt jebote...
Ahahahahaha...koju ruku Labo?
pričamo o broju žena, broju jebanja ili šta bi ko voleo?
Pazi, moračeš da dokumentuješ tu tvrdnju ili ode ruka. Ja opklade i kocku uzimam vrlo ozbiljno.