Prijava

đes kosmo, bokte, štas skolili ovi? pusti njih i raspravu, daj da dođemo do zaljučka...

ladno si javia nazvao slepcem! izvini se, stoko.

Боље ћерка наркоманка него син курва!!!

Bolje sin kurva nego dasoženi madžaricom!

Šta sad imaš protiv narkomanki? :)

Nemam brate nista samo vise volim ove koje se jebu.

Bolje sin kurva nego dasoženi madžaricom!

Боље ћерка да се ожени маџарицом него син етеефовац!

i šta na kraju bi, je l to primitivan hir? nisam u toku, a rado bih se uključio...

pa neki smatraju da je devojka drolja ako je imala vise od 3 partnera i tako..zanimaih br ali nece da znaju jer bi ih to pogodilo posto su svesni da je br verovatno veci od 3 i tako

labokv, to što devojke, pa žene hoće i traže se menja sa godinama :) tako da je u nekom trenutku možda bitno da li će da se kresne na prvom sastanku ili će da čeka drugi.
To se posle menja :)

ja sa tim nemam problem, mene uopste ne zanima koliko je devojka-zena imala partnera.za taj br i ne pitam

Devojka je posle 24, 25 godina...pre toga je mladja punoletnica.

Који си космполита... Хехе, гет ит? Гет ит?

Hebo li si Labo?

Javio koliko sam skapirao i jesmo zemljaci i da-pun sam predrasuda. Ali to samo prema onoj koja bi trebalo da bude moja devojka/zena ovako brate samo nek se jebu...

Mislim ceo zivot ocemo da ih jebemo a kad nam daju picke onda su drolje? Haha lolic. Samo nek one daju picke i sve kul.

kosmopolita
izvini se, stoko.

uteram ti duboko

Pseto, znam da jesmo zato i sprdam. Samo je pitanje godina. Ništa drugo.

javio, ja smem da dam ruku da sam jebo makar 10 puta vise od tebe

i ti si kokos, pseto? pa vas je pun sajt jebote...

Ahahahahaha...koju ruku Labo?

pričamo o broju žena, broju jebanja ili šta bi ko voleo?

Pazi, moračeš da dokumentuješ tu tvrdnju ili ode ruka. Ja opklade i kocku uzimam vrlo ozbiljno.