Koliko ih je bilo pre mene: Primitivni hir patrijarhalnih čobana ili stereotip?

1. Sad mi pade na pamet... Zamisli da se zabavljas sa ribom i u jednom trenutku pomislis da bi bas nju mogao da zenis. A onda kada ti se ta ideja vec ugnezdila u glavu, dodje ona i kaze: ,,Ja sam jednom spavala sa dva lika dok je treci snimao, ali to je bilo daaaaaavnoooo..." I jos ako ti oda neke detalje da su npr jedan za drugim svrsili u nju.

2. ти си брате болестан.
    зашто би тако нешто мислио?
    уосталом такво понашање би било приметно, јелте, немогуће је да се пунила са три лика и снимала аматерски видео а да је касније до те мере морална да ти ни не посумњаш. па ваљда би кроз разговор и однос сконтао да је дромфуља зрела за немачке порн машине.

3. Ali to je bilo daaaavnoooooo :P
    Kao da zensko ne ume da glumi i folira. Ako to mozemo i mi, one to definitivno mogu.

4. каква би она била када би имала жељу за таквим нечим - контретно ''да се трпа са три лика и снима'' , могла би да глуми али ти њени сексуални пориви би засигурно исливали. И особа која то ради сигурно се не уклапа у калуп свакодневног понашања на које си навикао, тако да би опет приметио и посумњао.

мада опет, сад ми пало на памет, ко зна какве гадости ови ''' које свакодневни срећемо'' заправо имају у глави, и шта су радили. ко зна шта раде у својо јјазбини.

а с друге стране, како неко ко има такве нагоне да пробава све и свашта, кад ступи у неку везу, да објасни овој другој половини? како да нађе себи неког свог калупа и шта све треба да прође да би дотле стигла? какве прозивке, омаловажавања.

рецимо, риба ти предложи злати туш, како да реагујеш, и како ће она реаговати кад је одбијеш а њу то пали? свакако да ћете се разићи, а она отићи у потрагу за себи сличним, и колико ће тога морати да прође, тих нових момака док не нађе одговарајућег. Свакога ће морати на тенане, прво прцање месец дана, док се не ослободе, и оонда на кашичицу сервирати идеју о златном тушу, ууу ово је болестт, и замисли сад она тако мора 10 ккурчева да промени док не нађе њој одговарајући

5. квебек прекини да моје догодовштине изнете на форуму приказујеш као твоје тиме што ћеш додати на почетак поста да би замаскирао нешто у стилу "сад ми пада на памет" и "замисли да"

6. Clerks

Chasing Amy

Ova dva su o tome, mada je Kevin Smit, pa su i zabavni.
    Posle gledanja ovog prvog sam dobila i ja čuveno pitanje :)

7. Somi, poslednjih pet-sest strana sam sinoc preleteo. Jedino sto sam zapamtio je da su se ova dvojica prepirala. Nazalost samo samo to zapamtio. A mrzi me da prelistavam opet. Povreda tvojih autorskih prava mi nije bila namera.

8. Pancera, zato i sluzi zabavljanje i upoznavanje. Neu odmah cim je vidi da je pitam da mi bude zena i majka moje dece. Normalno je sto ljudi traze odgovarajuce partnere. A kao sto sam rekao, bio sam sa ribom i bio sam joj deseti, i nije me bilo briga. Ali da sam sa ribom i da ona obozava zlatni tus, nece moci. Znam da mi nece onda cim me upozna reci da gotivi zlatni tus, ali jbg... Nece mi reci ni kada se prvih par puta budemo karali, da bi htela da joj kenjam po grudima.

I sada sam izgubljen u celoj ovoj prici. Ne znam na sta ciljas.

9. Ja sam naucio da se od jebackih rasprava dobija rakcina.

10. да и преко колико ће њих она морати да пређе док не нађе одговарајућег. 10, 20, 30... Велики је то број за једну жену. али ће њу вероватно болети пичка чим је толики фрик да се ложи на златни туш рецимо

треба бити директан
    ''ХОЋУ ДА ТЕ ЈЕБЕМ АНАЛОГНО''

11. Recimo da naidjes na neku koja ima 22. Ona tebi bude treca, cetvrta, a ti njoj 24. Sta bi pomislio?

12. да купим дилдо, мали ми туки јебига.

13. Hahahaha, realno. Ja sam za ovu kapirao, da joj nisam najbolji jebac, ali imam kvalitete zbog kojih zeli da bude sa mnom.

14. мада опет, сад ми пало на памет, ко зна какве гадости ови ''' које свакодневни срећемо'' заправо имају у глави, и шта су радили. ко зна шта раде у својо јјазбини.

Uuuuu, zajebano. Samo je tu razlika između muškaraca i žena. Možda generalizujem, ali pre mislim da ne. Muškarac kad ima nešto u glavi, on kapira da bi bilo u redu da to i ostvari, i traži sredstva, partnerke (ili partnere). Neću da kažem da i dosta žena nije u tom fazonu, ali češće su one kojima jednostavno fantazija ostane fantazija, mada ti o tome priča, ali neće da ide u akciju. Zašto je tako, nemam pojma.

15. Zašto je tako, nemam pojma.

16. Pa kad kaže: ja o tome fantaziram, ali ne bih konkretno mogla, mislim da bih crkla od smeha. A nije golicanje u pitanju.

17. Ја купио ејнл плаг и конопац, а онда ми каже "ја се зајебавала, преозбиљно схваташ мој домен фантазирања". бедак, не

18. Ili okvirno uđeš u pregovore o trojci, četvorci, pa kad joj kažeš to, računajući da će prijatno da se iznenadi, dobiješ priču tipa: O, ne, pa kako, svinjo prljava, zar je naša veza dotle došla itd... A pričala ti par dana pre toga kako je uzbuđuje pomisao na to. Ja to ranije nisam shvatao, budala, zato sam par puta uleteo u ozbiljne probleme. Sad znam, ako hoćeš nešto od svoje lepše polovine, ne priređuj joj iznenađenja rukovođen onim što ti je pričala, već je lepo pitaj šta bre u stvari hoće, pa onda to. Mada, po meni, takav pristup kvari romantiku, jer sve mora da bude isplanirano, a ne spontano, al jbg... Nego, kakav članak u Bljucu :)
    http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/534940/ISPOVEST-ZOOFILA-Ni-sa-jednom-zenom-mi-nije-bilo-kao-sa-delfinom
    Kaže da je delfinka inicirala seks. Eto, delfinke nemaju ništa protiv ljudofilije. A meni ponekad ta ljudofilija gadna.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.